Beleef een betoverend najaar tijdens Halloween of Kerst ! Tot -30% op je verblijf & Gratis voor kinderen t/m 11 jaar !

Nu boeken

10 redenen om je dag in Disneyland Paris vroeg te beginnen

12/10/2016 - 15:13

Artikels

Verblijf je niet in een Disney Hotel of hotels die transport aanbieden naar de parken dan kom je vast aan met je eigen wagen op de grote Disney Parking. Ben je hier vroeg in de morgen, net voor de grote massa , dan zal je alvast niet moeten aanschuiven om deze parking op te rijden. Door aan te komen voor de meeste andere gasten sta je ook eerder vooraan op de parking wat een stuk dichter is dan als je verder weg op de parking je auto moet parkeren. En dat is ook makkelijker om je wagen terug te vinden bij het vertrekken.

De parking van Disneyland Paris

De parking van Disneyland Paris

In welk hotel je ook verblijft, een Disney hotel of een hotel iets verderop, kan je de tassencontrole niet omzeilen. Als het druk is in Disneyland Paris kunnen de wachtrijen hier in de voormiddag soms wel wat oplopen. Als je vroeg genoeg aankomt ben je al binnen alvorens de meeste andere gasten in de rij gaan staan.

100_1041trim

Verblijf je in een Disney Hotel of heb je een Jaarpas Dream dan kan je tot 2u eerder binnen in het Disneyland Park tijdens de “Extra Magic Hours”. Daardoor kan je enkele attracties bezoeken zoals Dumbo the Flying Elephant, Buzz Lighyear Laser Blast of de Orbitron zonder lange wachttijd. Tijdens de dag lopen de wachtrijen voor deze attracties soms snel op.

Ben je lekker vroeg in het Disneyland Park dan kan je bij de officiële opening om 10u al richting de attracties met een Fastpass systeem om je eerste fastpass te nemen. Terwijl veel andere gasten nog aan het aanschuiven zijn op de parking, de tassencontrole of de ingang van het park. Of nog aan het genieten zijn van Main Street USA.

n018099_2021sep23_fastpass-star-tour_16-9

In Main Street USA kan je ’s morgens ook een ritje maken op de Horse-Drawn Streetcar of in één van de Main Street Vehicles. Later in de voormiddag gaan die vaak terug backstage om plaats te maken voor entertainment zoals cavalcades of parades, of als er te veel gasten zijn.

2757011_2050jan01_main-street-vehicles_16-9

Tijdens de vroege Extra Magic Hours staan er al heel wat Disney figuren op je te wachten om op de foto te gaan. Meestal vind je er Mickey, Minnie, Goofy, Pluto, Chip & Dale op verschillende plaatsen in Main Street USA.

n017938_2050jan01_meet-mickey_16-9

In Market House Deli, waar het tijdens de dag soms zoeken is voor een plaatsje, kan je vroeg op de morgen al genieten van een koffie of een klein ontbijtje terwijl je het Disneyland Park kan zien ontwaken.

n012956_2019may14_cable-car-bake-shop_16-9

In de voormiddag is het altijd kalm in de vele Disney shops, wil je rustig even kijken wat er allemaal te vinden is dan is dit het perfecte moment. Terwijl vele gasten nog op komst zijn of rennen naar hun eerste attractie zijn er weinig mensen die nu al de shops bezoeken. Verblijf je in een Disney hotel kan je je aankopen in je hotel laten leveren zodat je er niet de rest van dag moet mee rondlopen.

n015405_2020sep12_santa-fe-disney-shop_16-9

Tijdens de zomer zijn er soms warme dagen en dat kan best wat vermoeiend zijn om in deze hitte in een themapark rond te lopen. ’s Morgens heb je daardoor soms een stuk aangenamere temperaturen. Tijdens de wintermaanden is dit voor Disneyland Paris uiteraard net andersom.

Als je reeds vroeg naar de Disney Parken gaat en al enkele attracties of shows bezoekt dan heb je alvast in de namiddag wat tijd over om eventueel terug naar je hotel te gaan en daar te genieten van de faciliteiten, iets te drinken in de bar of even te relaxen in je kamer. Terwijl de meeste gasten dan in de parken te vinden zijn, is het altijd lekker rustig om dan even in je hotel te vertoeven. Verblijf je niet in een Disney hotel, dan kan je perfect tijdens de drukte in de namiddag even gaan relaxen in het Disneyland hotel of even de bar van het hotel opzoeken voor een drankje en wat rust.

n016409_2021mar14_redwood-bar-and-lounge_16-9

Beleef een betoverend najaar tijdens Halloween of Kerst ! Tot -30% op je verblijf & Gratis voor kinderen t/m 11 jaar !

Nu boeken

Aanbiedingen / Offers


0 reacties op '10 redenen om je dag in Disneyland Paris vroeg te beginnen'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

code

    0 reacties / comments

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Laat van je horen en schrijf de eerste reactie!Meer recent nieuws / More recent news

13/09/2017

Shanghai Disneyland viert voor het eerst Halloween / Shanghai Disneyland celebrates Halloween for the first time

Vanaf dit jaar viert ook Shanghai Disneyland Halloween tijdens een groots Halloween seizoen die start op 25 september t/m 31 (...)

From this year, Shanghai Disneyland also celebrates Halloween during a grand Halloween season starting 25 September until 31 October 2017. Halloween (...)

13/09/2017

Kerstseizoen 2017 in Disneyland Paris groter dan ooit / Christmas season 2017 in Disneyland Paris bigger than ever

Kerst in Disneyland Paris is jaarlijks een groots aangepakt seizoen met veel decoraties en een ruim aanbod aan speciale shows & (...)

Want to celebrate Christmas before everybody else? Then set your watch to Disneyland Paris time as of 11 November 2017. (...)

11/09/2017

Disneyland Paris Merchandise Update September 2017 / Disneyland Paris Merchandise Update September 2017

Zie de nieuwste merchandise die verkrijgbaar is in de shops van Disneyland Paris

See the newest merchandise that is available in the shops of Disneyland Paris  

10/09/2017

Foto Nieuwsverslag 7-8 September 2017 / Photo News Report September 7-8th 2017

Problemen met de eerste wagen tijdens de parade. Mickey & Minnie zitten niet op hun stoelen bovenaan bij het boek, (...)