Star Wars Season of the Force! Tot -30% op jouw verblijf + €125 CADEAU. Boek vóór 15 februari 2018

Nu boeken

10 redenen om je dag in Disneyland Paris vroeg te beginnen

12/10/2016 - 15:13

Artikels

Verblijf je niet in een Disney Hotel of hotels die transport aanbieden naar de parken dan kom je vast aan met je eigen wagen op de grote Disney Parking. Ben je hier vroeg in de morgen, net voor de grote massa , dan zal je alvast niet moeten aanschuiven om deze parking op te rijden. Door aan te komen voor de meeste andere gasten sta je ook eerder vooraan op de parking wat een stuk dichter is dan als je verder weg op de parking je auto moet parkeren. En dat is ook makkelijker om je wagen terug te vinden bij het vertrekken.

De parking van Disneyland Paris

De parking van Disneyland Paris

In welk hotel je ook verblijft, een Disney hotel of een hotel iets verderop, kan je de tassencontrole niet omzeilen. Als het druk is in Disneyland Paris kunnen de wachtrijen hier in de voormiddag soms wel wat oplopen. Als je vroeg genoeg aankomt ben je al binnen alvorens de meeste andere gasten in de rij gaan staan.

100_1041trim

Verblijf je in een Disney Hotel of heb je een Jaarpas Dream dan kan je tot 2u eerder binnen in het Disneyland Park tijdens de “Extra Magic Hours”. Daardoor kan je enkele attracties bezoeken zoals Dumbo the Flying Elephant, Buzz Lighyear Laser Blast of de Orbitron zonder lange wachttijd. Tijdens de dag lopen de wachtrijen voor deze attracties soms snel op.

Ben je lekker vroeg in het Disneyland Park dan kan je bij de officiële opening om 10u al richting de attracties met een Fastpass systeem om je eerste fastpass te nemen. Terwijl veel andere gasten nog aan het aanschuiven zijn op de parking, de tassencontrole of de ingang van het park. Of nog aan het genieten zijn van Main Street USA.

n018099_2021sep23_fastpass-star-tour_16-9

In Main Street USA kan je ’s morgens ook een ritje maken op de Horse-Drawn Streetcar of in één van de Main Street Vehicles. Later in de voormiddag gaan die vaak terug backstage om plaats te maken voor entertainment zoals cavalcades of parades, of als er te veel gasten zijn.

2757011_2050jan01_main-street-vehicles_16-9

Tijdens de vroege Extra Magic Hours staan er al heel wat Disney figuren op je te wachten om op de foto te gaan. Meestal vind je er Mickey, Minnie, Goofy, Pluto, Chip & Dale op verschillende plaatsen in Main Street USA.

n017938_2050jan01_meet-mickey_16-9

In Market House Deli, waar het tijdens de dag soms zoeken is voor een plaatsje, kan je vroeg op de morgen al genieten van een koffie of een klein ontbijtje terwijl je het Disneyland Park kan zien ontwaken.

n012956_2019may14_cable-car-bake-shop_16-9

In de voormiddag is het altijd kalm in de vele Disney shops, wil je rustig even kijken wat er allemaal te vinden is dan is dit het perfecte moment. Terwijl vele gasten nog op komst zijn of rennen naar hun eerste attractie zijn er weinig mensen die nu al de shops bezoeken. Verblijf je in een Disney hotel kan je je aankopen in je hotel laten leveren zodat je er niet de rest van dag moet mee rondlopen.

n015405_2020sep12_santa-fe-disney-shop_16-9

Tijdens de zomer zijn er soms warme dagen en dat kan best wat vermoeiend zijn om in deze hitte in een themapark rond te lopen. ’s Morgens heb je daardoor soms een stuk aangenamere temperaturen. Tijdens de wintermaanden is dit voor Disneyland Paris uiteraard net andersom.

Als je reeds vroeg naar de Disney Parken gaat en al enkele attracties of shows bezoekt dan heb je alvast in de namiddag wat tijd over om eventueel terug naar je hotel te gaan en daar te genieten van de faciliteiten, iets te drinken in de bar of even te relaxen in je kamer. Terwijl de meeste gasten dan in de parken te vinden zijn, is het altijd lekker rustig om dan even in je hotel te vertoeven. Verblijf je niet in een Disney hotel, dan kan je perfect tijdens de drukte in de namiddag even gaan relaxen in het Disneyland hotel of even de bar van het hotel opzoeken voor een drankje en wat rust.

n016409_2021mar14_redwood-bar-and-lounge_16-9

Star Wars Season of the Force! Tot -30% op jouw verblijf + €125 CADEAU. Boek vóór 15 februari 2018

Nu boeken

Aanbiedingen / Offers


0 reacties op '10 redenen om je dag in Disneyland Paris vroeg te beginnen'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

    0 reacties / comments

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Laat van je horen en schrijf de eerste reactie!Meer recent nieuws / More recent news

21/01/2018

Nieuwe avondshow zonder kasteel in Hong Kong Disneyland / New nighttime show without a castle at Hong Kong Disneyland

Hong Kong Disneyland staat voor een uitdaging. Een Disney “Magic Kingdom”-type park runnen zonder kasteel. Het huidige Sleeping Beauty’s Castle, (...)

Hong Kong Disneyland is heading for a challenge. Running a Disney “Magic Kingdom” style park without a castle. The current (...)

19/01/2018

Italiaanse dieven stelen voor meer dan 1000 euro in World of Disney / Italian thieves steal for more than 1000 euros in World of Disney

Deze week werden 4 Italiaanse dertigers gearresteerd na het stelen van merchandise met een totale waarde van iets meer dan (...)

This week, 4 Italian thirties were arrested after stealing merchandise with a total value of just over 1200 euros in (...)

19/01/2018

Test Fastpass bij Crush’s Coaster in Walt Disney Studios Park / Test Fastpass bij Crush's Coaster in Walt Disney Studios Park

Sinds enkele dagen kan je voor de attractie Crush’s Coaster in het Walt Disney Studios Park, als test, een fastpass (...)

Since a few days you can take a fastpass for the Crush’s Coaster attraction at the Walt Disney Studios Park. (...)

19/01/2018

Mickey’s Anniversary show volgende week terug / Mickey's Anniversary show back on stage next week

Vanaf volgende week vrijdag 26 Januari 2018 zal Mickey’s Anniversary show terug op Royal Castle Stage te zien zijn. De (...)

Starting next Friday, January 26, 2018, Mickey’s Anniversary show will be back on Royal Castle Stage. The performance of the (...)