AANBIEDINGEN KERST: Tot -25% korting op je verblijf + verblijf cadeau voor kinderen t/m 11 jaar

Nu boeken

De echte reden waarom “Paint the Night parade” tijdelijk verdwijnt in Disneyland Anaheim

30/08/2016 - 22:24

Disneyland Resort

Tot ieders verbazing werd enkele weken geleden aangekondigd dat de pas nieuwe “Paint the Night parade” dit jaar nog stopt in Disneyland California. Voor velen een zeer eigenaardige beslissing aangezien de tevredenheid van de bezoekers over de parade hoger is dan bijvoorbeeld Fantasmic, alle reeds getoonde vuurwerkshows of zelfs World of Color in het naastgelegen Disney’s California Adventure Park.

paint-the-night

Al vlug draaide de geruchtenmolen op volle toeren en hadden veel Disneyfans de hoop dat deze prachtige avondparade naar Disneyland Paris ging komen voor de 25ste verjaardag die in April 2017 van start gaat. Maar helaas is dit niet het geval. Nadat de “Paint the Night parade” dagelijks 2 keer werd opgevoerd tijdens de 60ste verjaardagsviering van Disneyland in California werd het hoog tijd voor een grondig onderhoud van de wagens. Er waren ook klachten van de acteurs & dansers in de parade die te maken kregen met pijn aan nek en hoofd en lichte verwondingen opliepen door de zware en ingewikkelde kostuums die ze tijdens de parade droegen. Tijdens de afwezigheid van de parade krijgen dus nu alleen de wagens een onderhoud maar worden ook alle kostuums herzien en zal er ook een nieuwe choreografie ontwikkeld worden om verdere ongemakken tijdens de parade te voorkomen.

Tijdens deze afwezigheid brengt Disney de klassieke Electrical Parade voor beperkte tijd van Disney World naar Disneyland. Walt Disney World heeft, in afwachting van Avatarland, Toy Story Playland en Star Wars Land, te kampen met lagere bezoekersaantallen, waardoor besparingen ter sprake komen. Een parade minder hebben die dagelijks door het Magic Kingdom moet trekken helpt kosten te drukken.

Na het onderhoud van Disney’s Paint the Night parade zal die dus opnieuw in Disneyland California te zien zijn en niet verhuizen naar een ander park. Wat er dan zal gebeuren met de Main Street Electrical Parade is nog onduidelijk, gaat die terug naar Disney World of opteren ze daar dan misschien voor iets nieuws en trekt de klassieke Electrical Parade verder de wereld rond bijvoorbeeld richting Shanghai Disneyland die geen avondparade heeft.

Main Street Electrical Parade WDW 3

AANBIEDINGEN KERST: Tot -25% korting op je verblijf + verblijf cadeau voor kinderen t/m 11 jaar

Nu boeken

Aanbiedingen / Offers


0 reacties op 'De echte reden waarom “Paint the Night parade” tijdelijk verdwijnt in Disneyland Anaheim'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

code

    0 reacties / comments

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Laat van je horen en schrijf de eerste reactie!Meer recent nieuws / More recent news

18/10/2017

REVIEW: Nieuwe ACE hotel nabij Disneyland Paris / REVIEW: New ACE hotel near Disneyland Paris

Het ACE hotel in Bailly-Romainvilliers, een dorpje gelegen net naast het Disney Golfterrein, is één van de nieuwste hotels in (...)

The ACE hotel in Bailly-Romainvilliers, a village located right next to the Disney Golf Course, is one of the newest (...)

18/10/2017

PRESS RELEASE: Star Wars Season of the Force / PRESS RELEASE: Star Wars Season of the Force

STAR WARS SEASON back in FORCE at Disneyland Paris SEASON OF THE FORCE Returns from 13 January to 25 March 2018 Have (...)

18/10/2017

Programma Halloween Soirée 31 Oktober 2017 / Programma Halloween Soirée 31 October 2017

SHOW: It’s Good to be Bad with the Disney Villains ! 21h05 – 21h40 – 22h40 – 23h25 – 00h15 (...)

18/10/2017

Merchandise Update Oktober 2017 – Deel 2 / Merchandise Update October 2017 - Part 2

Zie de nieuwste merchandise die verkrijgbaar is in de shops van Disneyland Paris

See the newest merchandise that is available in the shops of Disneyland Paris