Deze week Sneeuwwitje & Dopey als “Tuesday Guest Stars”

(NL) – Zoals iedere week op dinsdag staan Disney Characters die niet zo vaak te zien zijn in de Disney Parken centraal tijdens de happening “Tuesday is Guest Star Day” in het Disneyland Park. Deze week was het de beurt aan Sneeuwwitje en Dopey

(ENG) – Like every week on Tuesday, some rare Disney Characters are in the middle of the spotlights during the “Tuesday is Guest Star Day” happening at the Disneyland Park. This week it was Snow White and Dopey’s turn

Zoals iedere week op dinsdag staan Disney Characters die niet zo vaak te zien zijn in de Disney Parken centraal tijdens de happening “Tuesday is Guest Star Day” in het Disneyland Park. Deze sterren komen onaangekondigd met enkele dansers in Main Street USA en dansen verder richting Fantasyland.

Deze week was het de beurt aan Sneeuwwitje en Dopey. Sneeuwwitje is wel vaker te zien in Disneyland Paris, maar Dopey niet. Met wat geluk kon je de voorbije weken Sneeuwwitje en Dopey al spotten in het Disneyland Hotel.

Voorgaande edities waren er happening met oa. Bolt & Mittens, Elena of Avalor, Robin Hood maar ook met Lilo & Stitch samen met Agent Pleakley.