Disney opent nieuwe decoratiewinkel

Voor Disney-fans die hun liefde naar een hoger niveau willen tillen, kun je overwegen om je koffers te pakken en naar Californiรซ te gaan. Omdat op 14 februari een nieuwe Disney Home-winkel werd geopend in Disneyland’s Downtown Disney-district.

——————————————————————-

For Disney fans looking to take their love to the next level, consider packing your backs and heading out to California. Because on Feb. 14, a new Disney Home store opened at Disneylandโ€™s Downtown Disney district.

Voor Disney-fans die hun liefde naar een hoger niveau willen tillen, kun je overwegen om je koffers te pakken en naar Californiรซ te gaan. Omdat op 14 februari een nieuwe Disney Home-winkel werd geopend in Disneyland’s Downtown Disney-district. Voor degenen die houden van zowel Disney EN van interieur, wat kan er nog spannender zijn?

Deze nieuwe winkellocatie verzamelt enkele van de populairste woonartikelen die te vinden zijn in Disney-parken over de hele wereld en plaatst ze in een handige one-stop-shop, gelegen in het vernieuwde Downtown Disney District in Anaheim, Californiรซ, een groot entertainment- en winkelgebied waar gasten even kunnen ontsnappen aan de spanning van de pretparken.

Wat zullen Disney-fans vinden in de nieuwe Disney Home-winkel? Volgens de officiรซle Disney Parks Blog biedt de winkel, fans verschillende Disney-thema-gerelateerde items van glaswerk tot beddengoed, keukenartikelen en meer. Het samengestelde assortiment huishoudelijke artikelen dat beschikbaar is, verandert met elk seizoen. ”