Disney Photopass fotograaf nu ook bij het kasteel

Disneyland Paris

Sinds enkele dagen is er nu ook een Disney Photopass fotograaf opgedoken op Central Plaza om gasten te fotograferen met het belangrijkste gebouw van Disneyland Paris op de achtergrond. Het is de eerste keer dat een Photopass fotograaf klaar staat om gasten te fotograferen op een gewone plaats ergens in het park waar er geen photolocatie voorzien is en zonder Disney Character.

Voor Disneyland Paris is dat nieuw, maar niet voor de Amerikaanse Disney Parken, daar staan er op talrijke plaatsen verspreid over alle parken Disney Photopass fotografen om willekeurige foto’s te nemen van de gasten. Op die manier kan je je volledige Disney trip op foto vastleggen zonder zelf ook maar één foto te moeten nemen. Zo ver is het in Disneyland Paris nog niet en voorlopig blijft het bij één extra fotograaf bij het kasteel.


Now also a Disney Photopass photographer near the Castle

For several days, you can find a Disney Photo Pass photographer on Central Plaza to photograph guests to the most beautiful building in Disneyland Paris in the background. It is the first time that a Photopass photographer is ready to photograph guests on a regular place somewhere in the park where there is no photo location and with no Disney Characters. For Disneyland Paris this is new, but not for the US Disney parks because there are photographers in numerous places in all Disney parks to take random photos of the guests. That way you can have your completely Disney trip on photo without taking photos by yourself. In Disneyland Paris it remains with the one additional photographer at the castle for now. photopass

2 thoughts on “Disney Photopass fotograaf nu ook bij het kasteel

  1. Hopelijk helpt het wat om de selfiesticks tegen te gaan 🙂 (denk dat dit ook 1 van de redenen is om dit nu in te voeren)

  2. Vandaag foto’s laten maken door de Photopass fotograaf: erg mooie foto’s!! Een aanrader 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code