Disneyland Paris verliest exclusiviteit op Ratatouille

Walt Disney World Resort

Eén van de toppers in het Walt Disney Studios Parks in Disneyland Paris is ongetwijfeld de Ratatouille attractie. Momenteel is Disneyland Paris het enige Disney Resort die deze attractie of een andere attractie heeft die gebaseerd is op deze Disney/Pixar blockbuster uit 2007.

Maar als de geruchten kloppen heeft Disney een bouwvergunning aangevraagd voor het bouwen van een Ratatouille attractie in het Franse paviljoen in Epcot, Walt Disney World. Als dit een kopie zal worden van de attractie in Parijs of een andere versie is nog niet gekend. Eerder was er ook al een gerucht dat Disney plannen had om het “Restaurant Chefs de France” in Epcot ook om te vormen tot Bistro Chez Remy zoals in Disneyland Paris.


Disneyland Paris loses exclusivity on Ratatouille

One of the highlights in the Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris is undoubtedly the Ratatouille attraction. Disneyland Paris is currently the only Disney Resort that has this attraction or an attraction based on this Disney / Pixar blockbuster from 2007.

But if the rumors are true, Disney has requested a permit to build a Ratatouille attraction in the French Pavilion in Epcot, Walt Disney World. If this will be a copy of the attraction from Paris or another version is not yet known. Earlier, there was also a rumor that Disney had plans to transform the “Chefs de France Restaurant” into Bistro Chez Remy as in Disneyland Paris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code