Disneyland Paris viert 25ste verjaardag met een groot feest !

Afgelopen woensdag op 12 april 2017, was het net 25 jaar geleden dat Disneyland Paris voor het eerst de deuren opende. En zoiets kon natuurlijk niet voorbijgaan zonder een groot feest en een groot feest was het zeker. Fans keken al maanden tot jaren uit naar deze speciale dag en die werden op hun wenken bediend met een fantastische opening show op Central Plaza en Main Street USA en daarna nog 2 nooit geziene cavalcades met meer dan 150 verschillende, en soms zeer zeldzame, Disney figuren en heel veel dansers in nieuwe kostuums. Dit werd een dag en een feestje om nooit meer te vergeten.

Het bijzondere aan die cavalcade was niet alleen dat die zeer groot was en dat er ongelooflijk veel artiesten aan meewerkten, maar het was vooral de grote hoeveelheid Disney figuren die de fans deden glunderen. Disney figuren zoals Oswald, Roger Rabbit, Jessica Rabbit of de figuren van Inside Out, Zootopia, the Rescuers…zijn er die allemaal nog nooit of zéér zelden in Disneyland Parijs te zien geweest zijn. Maar ook vele andere vertrouwde Disney figuren hadden een nieuwe look gekregen of een nieuwe kostuum zoals The Beast, Prince Charming, Prince Filip, Aurora, Pocahontas, …

 

1 thought on “Disneyland Paris viert 25ste verjaardag met een groot feest !

  1. Het was een spectaculair feest, ik heb nog zoiets gezien in parijs.
    Wat heb je leuke foto’s en een mooie video, top.
    Ik zag je nog een jeer snel voorbij lopen, maar het was zoooo druk, ik kreeg geen gelegenheid hi te zeggen, misschien een volgende keer.

Geef een reactie

Instagram did not return a 200.