Disney’s Newport Bay Club krijgt Hollandse tuin

Disneyland Paris

Binnenkort een grote verandering bij de ingang van Disney’s Newport Bay. Bij de parking van het hotel komt er een grote Hollandse tuin. Mickey en Minnie kwamen vandaag het startschot geven voor de aanleg van die tuin. Vanaf 28 juni zal die klaar zijn en is toegankelijk voor alle gasten, ook voor iedereen die niet in Disney’s Newport Bay Club verblijft.


Disney's Newport Bay Club to receive Dutch garden

Soon big changes at the entrance of Disney's Newport Bay Club. A large Dutch garden will be made at the hotel's parking lot. For the launch of the construction Mickey and Minnie visited the hotel today. From June 28th, the garden will be ready and accessible to all guests, including the guests not staying in Disney's Newport Bay Club.

1 thought on “Disney’s Newport Bay Club krijgt Hollandse tuin

  1. ja dat is leuk en daar weten we alles van . mijn man moest een mickey hoofd maken in de kleuren van de franse vlag rode gerbera witte lysianthus en blauwe lyciantus.voor blooming breeders.
    Daarna heeft de firma waar hij werkzaam is de tuinen mogen beplanten en nu voor een aantal jaren alle tuinen mogen doen.
    dus een beetje holland in frankrijk.
    alleen zouden we het ook wel eens willen zien hoe het erbij ligt, maar helaas dat zal een droom blijven voor ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code