Gerucht: Nieuwe avondshow voor Disney Village in Disneyland Paris 🇳🇱

Een gerucht spreekt over een nieuwe avondshow voor Disneyland Paris. Maar niet voor het Disneyland Park of Walt Disney Studios Park, maar wel voor Disney Village. Deze show zou te zien zijn in 2019


A rumor talks about a new evening show for Disneyland Paris. But not for Disneyland Park or Walt Disney Studios Park, but for Disney Village. This show would be debut in 2019

Een gerucht gepubliceerd door WDWNT spreekt over een nieuwe avondshow voor Disneyland Paris. Maar niet voor het Disneyland Park of Walt Disney Studios Park, maar wel voor Disney Village. Deze show zou te zien zijn in 2019, en zou als vervanger gezien worden van Disney Illuminations tijdens het laagseizoen.

De show zou te zien zijn boven en op Lake Disney vlakbij Disney’s Hotel New York, Disney’s Sequoia Lodge en Disney’s Newport Bay Club. Plaatsen om naar de show te kijken zouden verdeeld worden in verschillende zones. Een gratis zone, een betalende zone en een zone gereserveerd voor Jaarpassen.

Door een avondshow te geven in Disney Village, zou het Disneyland Park vroeger kunnen sluiten. Op die manier kunnen ze het Disneyland Park ’s avonds ook gebruiken voor eventuele extra betalende thema avonden.

De show zou gelijkenissen tonen met de Rivers of Light in Disney’s Animal Kingdom in Walt Disney World.