Geen Dole Whip maar Pineapple Whip in Disneyland Paris

Disneyland Paris Disneyland Park Restaurants

129 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Enkele maanden geleden werd er op verschillende fansites & media aangekondigd dat de bekende “Dole Whip” naar Disneyland Paris ging komen. Het bekende ijsje is immens populair in de Amerikaanse Disney parken. En ook vele Europeanen die de Atlantische Oceaan oversteken hebben “een Dole Whip eten” zeker op hun to-do-lijst staan.

Na enkele weken vertraging is het dan eindelijk zover. Maar er is verwarring onstaan, want op de menukaart in Disneyland Paris staat er niet “Dole Whip” maar “Pineapple Whip”. Is het dan toch niet de lekkernij waar iedereen zat op te wachten? Of is het gewoon een andere naam om het duidelijker te maken aan de Europese bezoekers waarover het precies gaat.

Welke van de twee het ook is, het ziet er zeer lekker en verfrissend uit. Ik zal het zeker eens proberen tijdens één van mijn volgende Disneyland Paris bezoekjes.

En de prijs valt zeer goed mee als het mij vraagt. Disneyland Paris krijgt daarvoor al zijn punten van mij voor de introductie van die nieuwe ijsje die alleen in Adventureland te verkrijgen is en ook perfect past in deze omgeving.


No "Dole Whip" but "Pinapple Whip" in Disneyland Paris

It was announced, a few months ago, on various fan sites and media that the famous “Dole Whip” was coming to Disneyland Paris. The famous ice cream is very popular in the US Disney parks. And many Europeans visiting the American Magic Kingdom’s have this on their to-do list “eating a Dole Whip in Adventureland”.

And now the wait is finally over, after several weeks of delay. But there is confusion ! Because on the menu at Disneyland Paris you don’t find a “Dole Whip” but a “Pinapple Whip”. Is this not the ice-cream that everyone was waiting for? Or is it just another name to make it easier to European visitors to understand what it is.

Dole Whip or Pinapple Whip, it looks very nice and refreshing if you ask me. I will definitely try one during one of my next trips to Disneyland Paris.

And the price is very good. Good points for Disneyland Paris from me, for introducing the new ice cream which is available only in Adventureland.

 

CkA0K0uWsAE1Vlf

foto DisneylandBerry

1 thought on “Geen Dole Whip maar Pineapple Whip in Disneyland Paris

  1. Dole is het fruitmerk van de ananassen die ze in Amerika gebruiken. Wellicht gebruiken ze in Parijs een ander merk en mag het om die reden geen dolewhip heten. Ik ga ‘m in elk geval uitproberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code