Le Rendez-Vous Gourmand de Disneyland Paris returns this summer 🇳🇱 🇬🇧

🇬🇧 From July 10th to October 13th, make your taste buds sing with the 3rd edition of the Rendez-Vous Gourmand at Walt Disney Studios Park!

With the Rendez-Vous Gourmand of Disneyland Paris, guests of the Walt Disney Studios Park will have the chance to dive in the heart of the most beautiful French regions and enjoy their best specialties.

This year, guests’ favorite chalets and their signature dishes are returning. On the French side, we will find Savoy and its very popular raclette and ham sandwich, Brittany and its galettes crêpes and ciders, Alsace and its sauerkraut, and the West Indies with a succulent chicken colombo.

Europe will be represented by Belgium and its popular fricadelles and fresh fries, Spain and its paella, Italy and its tiramasu. Vegan cuisine will again be offered in a dedicated chalet with an offer including Buddha Bowl and falafels. Guests will enjoy a selection of beers at the Bistrot de l’été.

Among the novelties, a cottage dedicated to Greece will offer Greek salad and moussaka. Pastry enthusiasts will enjoy the Éclairs and Gourmandises chalet and a new Wine Bar will offer a selection of French organic wines accompanied by cheese and charcuterie cones.

Music bands, an accordionist and the fruit and vegetable sculptor will complete this culinary journey with a festive and summer atmosphere.


🇳🇱 Van 10 juli tot 13 oktober, laat je smaakpapillen zingen met de 3e editie van de Rendez-Vous Gourmand in Walt Disney Studios Park!

Met de Rendez-Vous Gourmand van Disneyland Parijs krijgen gasten van het Walt Disney Studios Park de kans om te duiken in het hart van de mooiste Franse regio’s en te genieten van hun beste specialiteiten.

Dit jaar keren de favoriete chalets van de gasten en hun kenmerkende gerechten terug. Aan de Franse kant, zullen we Savoy en zijn zeer populaire raclette en ham sandwich, Bretagne en zijn galetten, crêpes en ciders, de Elzas en zijn zuurkool, en de West Indies met een sappige kip colombo vinden.

Europa wordt vertegenwoordigd door België en zijn populaire frikadellen en verse friet, Spanje en zijn paella, Italië en zijn tiramasu. Veganistische gerechten worden opnieuw aangeboden in een speciale chalet met een aanbod zoals Buddha Bowl en falafels. Gasten kunnen genieten van een selectie van bieren in de Bistrot de l’été.

Onder de nieuwigheden, zal een huisje gewijd aan Griekenland Griekse salade en moussaka aanbieden. Patisserie liefhebbers zullen genieten van een chalet met éclairs en een nieuwe wijnbar biedt een selectie van Franse biologische wijnen vergezeld van kaas en charcuterie.

Muziekgroepjes, een accordeonist en de groente- en fruitbeeldhouwer maken deze culinaire reis compleet met een feestelijke en zomerse sfeer.