Nieuwe Mickey Mouse in Disneyland Paris

Characters Disneyland Paris

De vernieuwde Mickey Mouse zal binnenkort te zien zijn in Disneyland Paris. Al eerder was hij in een promofilmpje te zien en vandaag ook bij een officiële fotoshoot in het Disneyland Park. Het vernieuwde icoon van The Walt Disney Company was ook al te zien in de show “Mickey and the Magician” in het Walt Disney Studios Park, maar in die show was het wel de sprekende versie.

Een exacte datum wanneer de nieuwe Mickey Mouse in de parken te zien zal zijn voor ontmoetingen met de gasten en in andere shows & parades is nog niet gekend, maar het zou wel in het voorjaar gebeuren. Hoogstwaarschijnlijk zal dit zijn met de start van de 25ste verjaardag, wanneer ook de nieuwe parade te zien zal zijn.

Niet alleen Mickey Mouse, maar ook Minnie Mouse zal tegelijkertijd verschijnen met de nieuwe look.

Foto’s via: @omz_omz


The new Mickey Mouse in Disneyland Paris

The re-designed Mickey Mouse will soon be in Disneyland Paris. Earlier, he was already in a promotional video and today, he was in an official photo shoot at the Disneyland Park. The new icon of The Walt Disney Company was also already present in the show “Mickey and the Magician” in the Walt Disney Studios Park, but that one was the speaking version.

An exact date when we will see the new Mickey Mouse in the parks to meet guests and to appear in other shows and parades is not known yet, but this would happen in Spring. Most likely this will be at the start of the 25th anniversary, when also the new parade starts.

Not only Mickey Mouse, but also Minnie Mouse will simultaneously appear with the new look.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code