(Correctie) Sluiting van afrit Disneyland Paris richting Reims

Disneyland Paris

Binnenkort starten er werken aan de afrit 14 op de autosnelweg A4. Dit is de afslag dat de meeste mensen nemen die met de wagen naar Disneyland Paris gaan. Aan de afrit worden o.a. nieuwe bruggen gebouwd voor een aansluiting van Disney naar Villages Nature.

De volledige werken zouden een jaar duren. Daarom zal de afslag waarschijnlijk voor de hele periode gesloten worden. De beste optie waarvoor je kan kiezen is één of twee afritten vroeger de snelweg verlaten richting het Val d’Europe shopping center en daarna de richting ‘Parcs Disney’ volgen. Dit zal ongetwijfeld voor verkeersellende zorgen op drukkere dagen.

CORRECTIE !!

Blijkbaar is het enkel de afrit van Disneyland richting Reims/Nancy die zal worden afgesloten. De andere toegangswegen blijven open

 


(Correction) Exit Disneyland Paris to Reims closed due to works

Soon, works will start on the exit 14 on highway A4. This is the exit that most people take to go to Disneyland Paris by car. At the exit they will build new bridges for a connection form Disney to Villages Nature. The full works would last a year. Therefore, the exit will probably be closed for a period. The best option that you can choose is taking one exit earlier "Exit 13" the same one as for Val d'Europe shopping center and then the direction of the Disney Parks. This will undoubtedly provide traffic problems on busier days.
CORRECTION: Only the exit from Disneyland to Reims/Nancy will be closed all the other will remain open Le Parisien: http://leparisien.fr/bailly-romainvilliers-77700/seine-et-marne-la-sortie-14-de-l-a4-fermee-pendant-un-an-des-ce-jeudi-soir-27-07-2016-5998925.php

4 thoughts on “(Correctie) Sluiting van afrit Disneyland Paris richting Reims

  1. Wanneer gaat dit precies plaats vinden? Datum word nog niet genoemd. Ik mag aannemen dat een Tomtom je heel goed kan leiden naar de disney parken toch?

  2. Ik neem aan dat wat de correctie betreft de afrit van de snelweg bedoeld wordt en dat dit dus alsnog voor veel verkeersellende zal zorgen voor de bezoekers die de Francilienne nemen tot de A4?
    @Louise: weet niet hoe een Tomtom je stuurt, maar zou toch goed moeten gaan als je vooraf een kaartupdate uitvoert, alle instellingen goed zet, zorgt voor live verkeersinfo en op voorhand de gekozen route inspecteert. Geef als bestemming niet gewoon Disneyland Paris in maar wel het hotel waar je verblijft. De kans is dan groter dat deze afrit wordt gemeden en de gps je via Chessy stuurt, dan ben je sowieso sneller bij de hotels en blijf je van verkeersellende gespaard.
    Verblijf je niet in een Disneyhotel? (m.i. wel aan te raden trouwens), geef dan toch het adres in van 1 van de hotels en volg van zodra je in de verte de space mountain kan zien de bordjes “Parcs Disney”. Verblijf je in de Davy Crocket Ranch: negeer dan de snelweg en rij verder door Serris(-bourg) en van zodra je dan weer de alternatieve route naar Marne La Vallée ziet rij je in de andere richting waar je de bordjes “Parcs Disney” volgt. Of, misschien beter: kies indien mogelijk in die periode voor een ander hotel.

  3. Het is voor bezoekers die Disneyland VERLATEN en de richting Reims moet volgen. Dus voor aankomsten is er geen probleem. En ikzelf en de meesten hier moeten Lille volgen bij het verlaten van Disneyland dus ook geen probleem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code