Technische problemen veroorzaken latere opening Disneyland Park

Disneyland Park

Het Disneyland Park heeft vanochtend later dan gepland de deuren kunnen openen voor bezoekers. Technische problemen bij de toegangscontrole veroorzaakten de vertraging.

Hotelgasten van de Disney Hotels en houders van een Fantasy of Dream jaarpaspoort, konden het Disneyland Park vanochtend niet in bij het begin van de Extra Magic Hours om 8u00. Problemen met de turnstiles – de draaipoortjes – bij de ingang van het Parijse Magic Kingdom lagen aan de oorzaak daarvan.

Dat zorgde niet alleen voor een latere opening van het park, maar ook voor een lange rij bezoekers aan de toegangspoorten.

Al bij al was het probleem snel opgelost en konden gasten omstreeks 8u45 toch het park in voor extra parktijd. Bij het begin van de reguliere parkopening om 10u00 was er van problemen dus geen sprake meer. In het Walt Disney Studios Park, waar er vandaag geen Extra Magic Hours waren, zorgde de panne dus niet voor problemen.


Disneyland Park opening delayed because of technical problems

The doors of the Disneyland Park opened later than expected this morning. Technical problems have caused this delay.

Guests of the Disney Hotels and Fantasy or Dream Annual Passholders could not enter Disneyland Park this morning at the scheduled start of the Extra Magic Hours at 8am. Problems with the turnstiles at the entrance of the Parisian Magic Kingdom have caused this.

The delay didn’t cause only a park opening delay, but also a long queueing line at the park’s gates.

All in all, the problem was fixed quite quickly so quests could enter the park around 8:45am for their extra magic. At the start of the regular park opening at 10am, the problem was totally fixed. In the Walt Disney Studios Park, which didn’t have Extra Magic Hours today, no delay was caused because of the problem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code