Welke paradewagens uit Tokyo zijn aangekomen in Disneyland Paris?

25th Anniversary Disneyland Paris

Blijkbaar zijn er twee paradewagens uit Tokyo Disneyland’s Jubilation Parade gearriveerd in Disneyland Paris om volgend jaar te gebruiken voor de nieuwe parade. Welke wagens zouden het volgens jullie kunnen zijn? Kijk naar het onderstaande filmpje en laat het weten in de comments.

Ter herinnering, er waren al eerdere geruchten dat films zoals: Peter Pan, Frozen, Finding Dory, The Lion King & Toy Story in de parade aanwezig zouden zijn. Alsook een kopie of zeer gelijkaardige Draak zoals in Festival of Fantasy parade uit Walt Disney World.

De wagen van de prinsessen en de wagen met Pinokkio kan het alvast niet meer zijn, want die rijden momenteel dagelijks door het Magic Kingdom in Walt Disney World.

Aangezien er al audities voor Mowgli aangekondigd zijn, lijkt de kans voor de wagen van The Lion King / Jungle Book dus groot. Eigenlijk zou dit best jammer zijn, want ook nu in de huidige parade hebben we een wagen met de combinatie Lion King/Jungle Book.

11ecc9c7e278e59a330aefb002b3ecfe


Which parade floats from Tokyo have arrived in Disneyland Paris?

Apparently there are two parade floats from Tokyo Disneyland's Parade Jubilation arrived at Disneyland Paris to use next year for the new parade. What floats might it be according to you? Watch the video below and let me know in the comments. As a reminder, there were earlier rumors that films such as Peter Pan, Frozen, Finding Dory, The Lion King and Toy Story would be present in the parade. As well as a copy or very similar floats as the Dragon in the Festival of Fantasy Parade from Walt Disney World. The float of the princesses and the float with Pinocchio are already in use in the Magic Kingdom of Walt Disney World. I think the float from The Lion King / Jungle Book has a big chance, auditions for Mowgli are already underway. It would be a little disappointed as we already have a float in the current parade with this combination.

4 thoughts on “Welke paradewagens uit Tokyo zijn aangekomen in Disneyland Paris?

  1. ow ow wat is dit moeilijk…. Ik hoop heel hard op die van Lilo en Stitch en op die laatste waar Tinkerbell, Mickey en friends op staan. Maar ik denk dat het die van Lion King/Jungle Book zal zijn en die van Peter Pan. Die waar Pocahontas op staat is ook wel prachtig! … Is het nog lang tot April 2017? 🙂

  2. Ik denk het meest aan die van The Lion King / Jungle Book omdat er al audities voor Mowgli op de agenda staat bij DLP. Zelf had ik dit liever niet omdat we nu al jaren een wagen hebben met The Lion King & Jungle Book, ik had graag eens andere films en figuren in de parade.

  3. Die van Lilo en Stitch is leuk! En de finale wagen is ook wel ok. En ook die van Pinokkio en Dumbo is wel leuk. Maar over het geheel gezien vind ik de Magic on Parade toch echt een veel betere en mooiere parade dan deze in Tokyo. Ben benieuwd wat ze ervan maken. Ik

  4. Ik weet dat ook de float van peter pan niet meer kan want deze is als goed is jaren terug al naar hong kong gegaan. Zelf vind ik de phocahontas een gaafe om te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code