10 dingen die je moet doen tijden het kerstseizoen in Disneyland Paris

Ga je tijdens de Kerstvakantie naar Disneyland Paris voor 1 of meerdere dagen en is het Kerstseizoen de hoofdredenen waarom je voor deze periode kiest, zorg er dan voor dat je zeker niets van het Kerstseizoen in Disneyland Paris mist. Hier geven we je alvast 10 dingen die je niet mag missen om een volledig kerstfeest in Disneyland Paris te kunnen beleven voor jouw en je familie.

 1. DE KERSTPARADE
  • Toch wel het hoogtepunt tijdens het kerstseizoen in het Disneyland Park is de dagelijkse Kerstparade. De parade trekt dagelijks 2 keer door de straten van het Disneyland Park. De eerste keer komt die vanuit Fantasyland richting Main Street USA en de tweede keer doet hij het net andersom. Al je favoriete Disney figuren zijn van de partij en ook een paar dat je niet zo vaak ziet zoals de 3 biggetjes.
  • PixieDust.be

 2. MICKEY’S CHRISTMAS BIG BAND
  • Er is niet alleen kerstentertainment in het Disneyland Park maar ook in het Walt Disney Studios Park. Alleen deze show, Mickey’s Christmas Big Band, is al een bezoekje waard aan het park. In het Animagique theater brengt Mickey jaarlijks een live big band mee om, samen met Minnie, Goofy en dit jaar voor de eerste keer ook Donald en Daisy, kerst te vieren in een “jazzy way”. Ook de dansers die hier de show vervolledigen zijn van zeer hoog niveau.
  • PixieDust.be

 3. LET’S SING CHRISTMAS
  • Deze show in Videopolis is net zoals vorig jaar beetje de “underdog” van het Kerstseizoen. Een show die niet meteen erg opvalt, die wat weggestoken zit in Discoveryland waar weinig kerst te bespeuren valt. Maar toch is deze show zeker een bezoekje waard. Tijdens het weekend, vooral de eerste en tweede show van de dag, heb je een extra koor die op het podium plaatsneemt in het kader van het Disney’s Performing Arts of Stage programma. Vorig jaar deden ze deze show enkel in het weekend, dit jaar hebben ze besloten om die ieder dag meerdere keren op te voeren. Mickey, Minnie, Donald & Goofy en 4 Christmas Carols zingen fantastische kerstliedjes. Door de keuze van de liedjes is dit een romantische & emotionele show.
  • PixieDust.be

 4. MICKEY’S MAGICAL CHRISTMAS LIGHTS
  • Dagelijks op Town Square in Main Street USA komen Mickey, Minnie en de Kerstman samen om de lichtjes van de Kerstboom aan te steken en voor een groot lichtspektakel in Main Street USA. Dit jaar hebben ze voor de eerste keer ook de Disney Prinsessen en Prinsen uitgenodigd om deel te nemen aan deze Kerstceremonie. Hier kom je vooral voor de sfeer tijdens de show, want sta je niet helemaal vooraan dan is de zichtbaarheid niet zo goed. Als je niet genoeg tijd hebt om alles van Kerst te doen zou ik deze misschien overslaan, maar ben je in Disneyland Paris voor enkele dagen dan mag je dit zeker niet missen.
  • PixieDust.be

 5. ONTMOET DISNEY FIGUREN IN KERSTOUTFITS
  • Een bezoek aan Disneyland Paris gaat soms snel voorbij. Daarom is het zeer belangrijk om ook leuke herinneringen te maken, zoals op de foto gaan met Disney figuren. Tijdens seizoenen zoals Halloween en Kerst zijn er altijd Disney figuren die zich speciaal verkleden om in de juiste stemming te komen. Dit jaar kan je zowel Stitch als Goofy ontmoeten verkleed als Kerstman. Of ga je liever bij Donald Duck op bezoek? Om een lange wachttijd te vermijden is het aan te raden naar het park te gaan tijdens de Extra Magic Time, indien je in een Disney hotel slaapt of een geldige jaarpas hebt, om zo vooraan de rij te staan.
  • PixieDust.be

 6. CHRISTMAS IN DISNEYLAND HOTEL
  • Is het erg koud tijdens je bezoek aan Disneyland Paris dan is de perfecte plaats om even om te warmen de lobby van het Disneyland Hotel. En je kan terwijl genieten van een echt peperkoekenhuisje en een fantastische Kerstboom met rijdende treintjes aan de stam. Absoluut een bezoekje waard.
  • PixieDust.be

 7. SURPRISE MICKEY
  • Surprise Mickey is niet meteen een echte kerstshow, al is die wel enkel tijdens het kerstseizoen te zien. De show die dagelijks meerdere keren in het Walt Disney Studios Park te zien is, is een moderne show waardoor het totaal verschillend is van de andere shows die te zien zijn. Je ziet er je favoriete Disney figuren zoals Mickey, Minnie, Goofy, Donald, Daisy & Pluto. Vorig jaar vierde deze show nog de 90ste verjaardag van Mickey Mouse, voor deze editie werd er een nieuwe kerstfinale gemaakt. De show is meerdere keren tijdens de dag te zien, maar vooral de laatste show is een aanrader omdat er dan ook bijbehorend vuurwerk wordt afgeschoten vanop de Tower of Terror.
  • PixieDust.be

 8. A VISIT TO PLACE DE REMY
  • Wanneer je in het Walt Disney Studios Park bent kom je wellicht wel eens op La Place de Rémy waar je ook de ingang van de Ratatouille attractie kan vinden en het restaurant Bistrot Chez Rémy. Tijdens het Kerstseizoen is het hele plein omgevormd tot een leuke kerstmarkt met sfeervolle chalets met lekkernijen. Tijdens de dag kan je hier op de foto met Emile, Remy of misschien wel met Linguini.
  • PixieDust.be

 9. EEN KERSTMENU PROBEREN
  • Je bent in Disneyland Parijs tijdens het Kerstseizoen, dus waarom niet eens één van de speciale kerstmenu’s of kerstsnacks proberen. Een aanrader is de Kerstmenu in de Lucky Nugget Saloon in Frontierland. Hier kan je tijdens je maaltijd ook genieten van entertainment op het centrale podium (niet ’s avonds). Een gezellige plaats om wat te relaxen, u wat op te warmen, je wordt bediend aan tafel en de frisdranken zijn onbeperkt.
  • PixieDust.be

 10. KERST IN MAIN STREET USA
  • Je kan er onmogelijk naast kijken, wanneer je het Disneyland Park binnenkomt wordt je ondergedompeld in Kerst. Maar meer dan zomaar een toegangsweg naar het Kasteel en alle landen met attracties is het zeker de moeite waard om even in Main Street te blijven, rond te wandelen en te genieten van de kerstsfeer en misschien begint het wel opééns te sneeuwen.
  • PixieDust.be

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com