KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Alice’s Curious Labyrinth terug open na korte renovatie met enkele aanpassingen





Eind juni 2024 sloot Disneyland Paris de attractie “Alice’s Curious Labyrinth” voor een korte renovatie van 2 weken. Tijdens deze periode kregen verschillende decoratieve elementen een nieuw laagje verf.

Ondanks dat veel decoratieve elementen opnieuw een laag verf hebben gekregen, is er gekozen voor een nieuwe groene kleur, door fans ook wel “go away green” genoemd. De kleur moet opgaan in de omgeving.

Heel wat kleurrijke decoraties zoals de muur van de fonteinen in het labyrint zijn in het groen gekleurd en ook enkele deuren. Reacties op sociale media over deze transformatie zijn mixed.


In dezelfde kleur zijn ook de boordstenen in het hele labyrint groen geverfd wat zeer dringend nodig was aangezien deze aan het afbrokkelen waren.

Verder in het Labyrint is de caterpillar terug. Deze was al weggehaald voor de renovatie, enkele weken voor de attractie sloot voor renovatie. De caterpillar werkt nu weer volledig en er komt ook opnieuw rook uit zijn mond. De omgeving waar hij zit heeft echter geen onderhoud gekregen.


De ogen van de grote Cheshire Cat planter zijn verzet geweest maar zijn helaas niet hersteld en staan voorlopig nog altijd stil. De “Dodo” vogel ontbreekt ook trouwens nog steeds in het Labyrint.


PixieDust.be

Conclusie is dat Disney deze 2 weken gebruikt heeft om enkel snelle quick fixes te doen die hoognodig waren. Naar verwachting wilde Disney de attractie ook niet langer sluiten, omdat achteraan in Fantasyland attracties Le Pays des Contes de Fées en Casey Jr. Circus Train nog gesloten zijn tot eind augustus 2024.


Boek je verblijf voor €125 per persoon en per nacht. Ontdek meer >



Translate website