KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Nieuwe “Burger de Paris” bij Annette’s Diner





Bij Annette’s Diner kun je opnieuw terecht voor een unieke burger die voor een beperkte tijd op de menukaart staat. Deze keer kun je de “Burger de Paris” gaan uitproberen.

Deze burger is gemaakt met rundvlees, Orléans mosterdsaus, Coulommiers kaas, spek, spinazie en een aardappel in de vorm van de Eiffeltoren. De side zijn klassieke frietjes en ratatouille. Deze “Burger de Paris” is verkrijgbaar tot 2 september 2024, wat toch een stuk langer is dan de voorbijgaande “burger van de maand”.


We vonden het opnieuw een heerlijke burger, maar wel een beetje droog. De friet in de vorm van de Eiffeltoren en de ratatouille waren een leuke extra toevoeging. Bij het uittesten waren er in het weekend van de Franse nationale feestdag (Bastille Day), dus dit was een extra leuke toevoeging aan de festiviteit in Disney Village en natuurlijk ook de grote vuurwerkshow in het Disneyland Park met 1571 drones!



De hamburgers die voor een beperkte tijd op de menukaart staat kosten 23 euro wat helaas één van de duurdere keuzes is in het restaurant. Je kunt bij Annette’s Diner trouwens ook terecht voor heerlijke salades en desserts.


Boek je verblijf voor €125 per persoon en per nacht. Ontdek meer >



Translate website