KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Nieuwe Pizza bij Stark Factory in Avengers Campus





Er is een nieuwe pizza toegevoegd aan de menukaart van Stark Factory in Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park.

De nieuwe optie in het zelfbedieningsrestaurant is een “Chicken Parmesan Pizza” met gebraden kippenreepjes, rucolasalade en parmezaanse kaas. De Pizza’s van Stark Factory zijn verkrijgbaar in twee formaten:

  • Volledige pizza: €14,-
  • Kleine portie: €7,- (perfect voor kinderen of als lichte maaltijd)

PixieDust.be

Nog een aanpassing op de menu van het restaurant is de Stracciatella pizza die niet langer meer beschikbaar is en vervangen door de nieuwe Chicken Parmesan Pizza. Tijdens de verbouwingswerken van STUDIO 1 kun je ook terecht in dit restaurant om te ontbijten.


Stark Factory
Menu Stark Factory – 2024

Stark Factory in Avengers Campus:


Stark Factory is een zelfbedieningsrestaurant in Avengers Campus van het Walt Disney Studios Park ,tegenover attractie “Avengers Assemble: Flight Force”. Geniet van verse pizza’s recht uit de oven, liever iets lichter? Kies dan voor een salade of een van de heerlijke pasta’s.


Tony Stark heeft van de voormalige fabriek van zijn vader een werkplaats gemaakt waar Superhelden hun uitrustingen kunnen ontwerpen, bouwen en repareren. Na al dat harde werk moet goed gegeten worden, dus Tony heeft ervoor gezorgd dat de keuken gevuld is met lekkere maaltijden. Neem plaats aan een van de werktafels en geniet van je maaltijd omringd door hightech ontwerpen en uitrustingen, zoals tekeningen voor nieuwe Falcon-vleugels en een gigantisch Hulkbuster pak met deuken en krassen van de vorige gevechten. Rekruten kunnen zelfs plaatsnemen in het voormalige kantoor van Peggy Carter!


PixieDust.be


Translate website