KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Disneyland Paris neemt volgende week afscheid van 2 shows





Volgende week begint het Halloween Festival opnieuw in Disneyland Paris, maar het is ook het moment om afscheid te nemen van 2 shows die momenteel nog slechts enkele dagen te zien zijn.


In het Walt Disney Studios Park nemen we voorlopig afscheid van de show “Alice & The Queen of Hearts: Back to Wonderland” in de voormalige arena van de Moteurs….Action Stuntshow. Deze unieke versie van een show over Alice in Wonderland kreeg gemengde reviews van de gasten en fans. De planning was dat de show ongeveer 5 seizoenen zou spelen, maar als dat nog altijd zo is is nog niet bekend. Disneyland Paris moest telkens veel moeite doen om de gasten in het theater te krijgen via extra wegwijzers en aankondigen doorheen het park.



Het grote theater is wel belangrijk voor de capaciteit van het park, want na de plotse stopzetting van de Disney Junior Dream Factory is dit het tweede theater die opnieuw leeg zal staan.


In het Disneyland Park dan, is de tijd gekomen om afscheid te nemen van “A Million Splashes of Colour” die als opvolger diende van de zeer populaire “Dream and Shine Brighter” show die gemaakt werd voor de 30ste verjaardag van Disneyland Paris en twee seizoenen te zien was. Als “A Million Splashes of Colour” nog voor een tweede seizoen zal terugkeren is onduidelijk. De show was minder populair dan zijn voorganger, maar zorgde wel voor een feestelijke sfeer in het midden van het park.



Boek je verblijf voor €125 per persoon en per nacht. Ontdek meer >


Translate website