KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Nieuwe ‘Tiny Magic Shot’ tijdens het Halloween seizoen





De ‘Tiny Magic Shot’ is nu voor het eerst beschikbaar in Disneyland Paris!

Begin augustus zagen we het Disney PhotoPass-team al testen uitvoeren met een speciale camera voor deze Magic Shot, die al enkele jaren ook beschikbaar is in EPCOT en Star Wars: Galaxy’s Edge in Walt Disney World. Deze foto zit vol met details en geeft je het gevoel de hele wereld van een themagebied in handen te hebben.


PixieDust.be

Deze Magic Shot is nu ook gedebuteerd in Disneyland Paris en is te vinden aan de voorkant van Sleeping Beauty Castle en de ingang van “La Tanière du Dragon“. De tijdstippen waarop je een foto kunt maken met deze camera zijn voorlopig onduidelijk en worden ook niet aangegeven in de Disneyland Paris App. De grootste kans is in de ochtend, (als het slecht weer is, is deze Magic Shot niet beschikbaar).


Tijdens het Disney Halloween Festival zijn er ook nog Magic Shots op verschillende locaties van Oogie Boogie uit ‘The Nightmare Before Christmas’ en de Cheshire Cat uit ‘Alice in Wonderland’. Voor deze foto moet je een Disney PhotoPass+ hebben of een geprinte souvenirfoto kopen in één van de shops.


PixieDust.be
©Disney


PixieDust.be

Disneyland Paris Halloween Festival


Het Disney Halloween Festival begint op 1 oktober en zal duren t/m 3 november 2024.


Boek je verblijf voor €125 per persoon en per nacht. Ontdek meer >


Translate website