KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


4 maanden geen Mickey and the Magician in Walt Disney Studios Park





Opgelet als je begin 2025 het Walt Disney Studios Park bezoekt, want er zullen 4 maanden lang geen opvoeringen zijn van de show ‘Mickey and the Magician’ in het Animagique Theater.


Het begin van het jaar maakt Disney altijd gebruik om het theater tijdelijk te sluiten voor onderhoud en het trainen van de performers voor een gloednieuw seizoen van de show. Disney heeft aangekondigd via de officiële website van het Franse Disney Resort dat 5 januari 2025 de laatste dag zal zijn en de show zal terugkeren op 21 april 2025.


PixieDust.be

In deze periode zullen ook Theater of the Stars (heropening lente 2025) en het Animation Celebration Theater (heropening 15 februari 2025) gesloten zijn. Als alternatief zal er een gloednieuwe show komen in Avengers Campus met Wanda Maximoff en Doctor Strange van 23 november 2024 tot de lente van 2025. Ook in het Studio D Theater zal er een nieuwe toevoeging komen in de maand november om de ‘Disney Junior Dream Factory’ show te vervangen, liet Disney eerder weten.


Mickey and the Magician | Animagique Theater


Deze 28 minuten durende muziekshow speelt zich af in een groot magiërsatelier in Parijs, waar de assistent niemand minder dan een zekere Mickey de taak krijgt om ’s nachts de kamer op te ruimen. Als hij de opdracht krijgt om voor zonsopgang op te ruimen, raakt de jonge leerling afgeleid! Niets blijkt zoals verwacht.


Mickey wordt per ongeluk getransporteerd naar de meest magische werelden, met Cinderella (Fairy Godmother, Cinderella), Belle en het Beest (Lumiere, Belle, Beast), The Lion King (Rafiki), Aladdin (Genie) en Frozen (Elsa, Olaf).


Uiteindelijk wordt Mickey de held in deze ongelooflijke show waarin illusie centraal staat en het publiek wordt ondergedompeld in een wereld van magie en genot.


Mickey and the Magician



Translate website