2de seizoen Season of the Force van start in Disneyland Paris

Dit weekend is het tweede seizoen van Star Wars Season of the Force gestart in Disneyland Paris. Het is een “upgrade” editie geworden met enkele nieuwigheden. Gasten worden met ‘lightspeed” verwelkomt in de wereld van Star Wars in Studio 1 waar ze enkele zeer grote vliegtuigen van Star Wars kunnen ontdekken, een Tie Fighter & een X-Wing. Ook verder in het Walt Disney Studios Park staan er transportmiddelen uit een Galaxy Far Far Away.


De entertainment is voor 90% hetzelfde als vorige jaar. Je hebt “First Order March”, die helemaal hetzelfde is als vorig jaar. De “Stormtroopers Patrol”, waar opnieuw slechts 2 stormtroopers, de gasten komen begroeten. De show “Star Wars: A Galaxy Far Far Away” waarbij de hoofdpersonages op het podium komen afwisselend met beelden uit de Star Wars films, in deze editie zien we Rey en zwarte Stormtroopers als nieuwe figuren.


Maar natuurlijk het hoogtepunt van het seizoen, en verwelkomt met een grote mensenmassa’s voor eerste vertoning, was het avondspektakel “Star Wars A Galatic Celebration”. Hier zit er nieuwe projecties toegevoegd van Star Wars The Last Jedi.


Dit jaar kan je in En Coulisse in Studio 1 ook een Season of the Force menu krijgen en zijn er ook bij Studio Catering in het park Star Wars dessertjes te verkrijgen zoals Cupcakes.


Net zoals vorig jaar zijn er dit jaar jammergenoeg geen meet and greets met Star Wars figuren in het park, zijn er geen leuke fotolocaties (behalve dan bij de Star Wars vliegtuigen) en zijn er ook geen Photopass fotografen te bespeuren. 
Geef een reactie

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com