Bob Chapek weg bij The Walt Disney Company, Bob Iger keert terug!


(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Een verrassende van formaat bij de Walt Disney Company: Voormalig Disney CEO Bob Iger keert terug aan het hoofd van het bedrijf en zal Disney nog twee jaar leiden. Dat heeft Disney in de nacht van zondag op maandag laten weten. Iger werkte meer dan 40 jaar bij Disney, waaronder 15 jaar als CEO.

PixieDust.be

Bob Iger vervangt per direct zijn naamgenoot Bob Chapek, die na minder dan drie jaar als CEO stopt en het bedrijf verlaat.

Bob Chapek begon zijn carrière bij Disney in 1993. Op 23 februari 2015 werd Chapek benoemd tot voorzitter van Walt Disney Parks and Resorts en werd CEO van The Walt Disney Company in het begin van de pandemie. 

Bob Chapek was niet echt geliefd bij de Disney fans door meerdere uitspraken en ook door het introduceren van het reservatiesysteem en betalend voorsteken van attracties in de Disney Parken. (Disney Premier Access/Genie+) 


🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com