KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Gethematiseerde bouwstellingen toegevoegd bij Space Mountain





De renovatie van Space Mountain in Disneyland Paris gaat verder. Zoals bij de meeste renovatiewerkzaamheden, krijgen de bouwstellingen een speciale print (tarps).

Met deze toevoeging probeert Disney de werkzaamheden in de Disney Parken minder opvallend te maken. Vaak betekent dit echter dat de werkzaamheden niet snel zullen worden afgerond. Nog niet alle bouwstellingen zijn bedekt.


De werkzaamheden achter de attractie zijn al sinds mei 2024 aan de gang. Er wordt gewerkt aan een uitbreiding van de opslagplaats voor het onderhoud van Space Mountain. Tegelijkertijd renoveert Disney ook de buitenkant van het gebouw en herstelt het de vele kapotte verlichting.



Disneyland Paris heeft tot nu toe geen officiële informatie gegeven over dit project. De attractie blijft voorlopig gewoon toegankelijk voor gasten. In 2025 viert de attractie zijn 30 jarig bestaan, wat een goed moment zou kunnen zijn om de Star Wars Hyperspace Mountain-overlay te beëindigen. De recente investeringen van Disney in de attractie zouden wellicht een goede aanleiding kunnen vormen.



Boek je verblijf voor €125 per persoon en per nacht. Ontdek meer >

One thought on “Gethematiseerde bouwstellingen toegevoegd bij Space Mountain

Comments are closed.


Translate website