KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Komt de Tiny Magic Shot naar Disneyland Paris?





Tijdens ons laatste bezoek zagen we dat het team van de Disney Photopass aan het experimenteren was met een camera die we ooit al een in Walt Disney World gezien hebben voor de “Tiny Magic Shot”.

In Walt Disney World kun je een foto maken met deze Tiny Magic Shot in zowel het Star Wars gebied van Disney Hollywood Studios en aan de ingang van EPCOT* bij Spaceship Earth. Deze foto zit VOL met details en geeft je het gevoel de hele wereld van een themagebied in handen te hebben.


Stel je voor: Als Disneyland Paris dit aan het kasteel zou introduceren, zou dit betekenen dat je Central Plaza en Sleeping Beauty Castle in het klein kunt vastleggen.


Magic Shot
*Voorbeeld van deze Magic Shot in EPCOT

Disneyland Paris Photopass team gespot:


Tijdens ons laatste bezoek zagen we dat het team van de Disney PhotoPass aan het experimenteren was op de plaats waar bijna elke dag een PhotoPass fotograaf te spotten valt naast de ingang van “La Tanière du Dragon” onderaan het kasteel.Hier kun je momenteel ook terecht voor de minder geslaagde “Disney Symphony of Colours” Magic Shot.


Hoewel het nog niet officieel bevestigd is door het PhotoPass team of Disney dat de Tiny Magic Shot naar Disneyland Paris komt, vinden we het erg indrukwekkend dat de speciale camera’s hiervoor onlangs in Parijs zijn aangekomen. Zodra we meer nieuws hebben, laten we het je weten.


PixieDust.be

Boek je verblijf voor €125 per persoon en per nacht. Ontdek meer >


Translate website