KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Voorbereiding voor aanbouw nieuwe Toy Story Playland ingang begonnen





In Toy Story Playland in het Walt Disney Studios Park zijn de voorbereidingen gestart voor de bouw van een gloednieuwe ingang naar het themagebied. Deze ingang zal in de toekomst bereikbaar zijn via “Adventure Way”.

In juli werden er al veel schuttingen geplaatst in het themagebied vanwege dit project, waardoor de doorgang aanzienlijk smaller is geworden. De afgelopen weken zijn er veel planten en landschap verwijderd op de plek waar de nieuwe ingang naar Toy Story Playland komt.


Nieuwe ingang voor Toy Story Playland in de toekomst: 


Het is de bedoeling dat er hier in de nabije toekomst een nieuwe ingang komt via het Toy Story gebied naar het nieuwe Adventure Bay gebied in het park, met gigantische standbeelden van Woody en Jessie als eyecatchers, vergelijkbaar met die uit Toy Story Land in Walt Disney World. Disney deelde tijdens de D23 Expo van 2022 concept art van deze nieuwe toevoeging. Er is nog geen officiële openingdatum bekendgemaakt.


Toy Story Playland
©Disney

Verder werkt Disney momenteel ook aan het gloednieuw gebied gewijd aan de populaire Disney film “Frozen” (World of Frozen), een nieuwe spinner attractie van Rapunzel, een nieuw restaurant en meer.. Wanneer de uitbreiding zal openen zal de naam van het park veranderen naar “Disney Adventure World”..


Blijf ons volgen voor de laatste updates en transformatie van het Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World.



Boek je verblijf voor €125 per persoon en per nacht. Ontdek meer >

One thought on “Voorbereiding voor aanbouw nieuwe Toy Story Playland ingang begonnen

Comments are closed.


Translate website