KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Golden Forest Lounge momenteel toegankelijk voor iedereen





Heb je altijd al eens naar de Golden Forest Lounge willen gaan in Disney Sequoia lodge? Goed nieuws want sinds kort is deze voor iedereen toegankelijk.


Tijdens ons laatste bezoek verbleven we in Disney Hotel Santa Fe maar hadden via sociale media vernomen dat de Golden Forest Lounge ook toegankelijk geworden is voor bezoekers die niet verblijven in Disney Sequoia Lodge.


Bij de conciërge zijn we gaan vragen als we op voorhand een reservatie moesten maken om toegang te krijgen, maar kregen als antwoord dat we tijdens de openingsuren, tussen 15:30 en 17:00 uur ons gewoon mochten aanmelden aan de ingang van de lounge.


De prijs voor gasten die toegang willen krijgen en niet verblijven in de club kamers van het hotel moeten 25 euro per persoon betalen, voor de prijs mag je onbeperkt frisdrank en koffie drinken + genieten van een assortiment snacks. Op vertoon van onze jaarpas hebben we korting gekregen.


Empire State Lounge:


Ook de Empire State Lounge in Disney Hotel New York – The Art of Marvel opent zijn deuren voor niet hotel gasten van 15:30 en 17:00 uur, daar is het 32 euro per persoon voor zoete en hartige snacks en drankjes. (Niet in buffet vorm)



Het is onduidelijk als dit tijdelijk is omdat de vraag minder is of als dit permanent zal blijven.


Boek je verblijf voor €125 per persoon en per nacht. Ontdek meer >


Translate website