KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Wachtrij van Slinky Dog Zigzag gerenoveerd





De wachtrij van Slinky Dog Zigzag Spin heeft een kleinschalige renovatie gekregen. Het grootste gedeelte waarlangsgasten aanschuiven om op de attractie te gaan, is opnieuw geschilderd.

De herschildering zijn uitgevoerd zonder dat de attractie hoefde te sluiten. Het verschil met foto’s van een jaar geleden laat duidelijk de verandering zien. Aangezien er dagelijks veel mensen in de rij staan, vooral bij lange wachttijden, is het fijn dat Disney eindelijk aandacht heeft besteed aan deze wachtrij.



Slinky Dog Zigzag Spin is een rupsbaan (Caterpillar-style ride) in het Walt Disney Studios Park. De voertuigen zijn volledig gedecoreerd naar het personage Slinky Dog. Op de voorkant van de trein bevindt zich het hoofd van Slinky Dog. Achterop de trein zit de staart in de vorm van een springveer.

Nieuwe ingang naar het Toy Story gebied:


Naast dit kleine project is Disneyland Paris ook bezig met het uitbreiden van Toy Story Playland met een gloednieuwe straat. Het is de bedoeling dat er in de nabije toekomst een extra ingang komt naar het Toy Story gebied via het nieuwe “Adventure Bay”, met gigantische standbeelden van Woody en Jessie als eyecatchers, vergelijkbaar met die uit Toy Story Land in Walt Disney World. Disney deelde tijdens de D23 Expo van 2022 concept art van deze nieuwe toevoeging. Er is nog geen officiële openingdatum bekendgemaakt.   



Boek je verblijf voor €125 per persoon en per nacht. Ontdek meer >


Translate website