KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Update van de concept art van nieuwe ingang Toy Story Playland in Disney Adventure World






Disneyland Paris heeft een nieuw concept-art gegeven van de nieuwe ingang naar Toy Story Playland in het Walt Disney Studios Park die binnenkort Disney Adventure World zal heetten. Dit concept-art toont de nieuwe ingang die zal worden gecreëerd om het themaland van Toy Story binnen te gaan vanuit de nieuwe Adventure Way. Dit is de nieuwe promenade die momenteel onder constructie is en die de verbindingsweg moet vormen naar de nieuwe vijver in het midden van het park.


Op zich zou je denken dat we dit concept-art al gezien hebben, maar toch zijn er enkele nieuwe details op te vinden. Zo zien we aan de linkerkant een toevoeging van wat lijkt op een “meet & greet” locatie, hier met Buzz Lightyear. Als dit in werkelijkheid ook Buzz Lightyear zou zijn, dan is dit de allereerste keer dat Buzz Lightyear opnieuw gasten ontmoet sinds het debuut van zijn nieuwe look.


Aan de rechterkant zien we dan Woody, dat is niet nieuw, maar als je goed kijkt zie je dat ze hier de naam Toy Story Land gebruiken en niet meer Toy Story Playland. Kan dat erop wijzen dat de naam zal veranderen, of namen ze voor dit concept gewoon de naam van de andere Toy Story landen over?


disney adventure world

Ter vergelijking, dit was het oude en eerste concept-art dat we kregen:


PixieDust.be


PixieDust.be

Ontdek al het nieuws over Disney Adventure World


Lees meer >


Boek je verblijf voor €125 per persoon en per nacht. Ontdek meer >


Translate website