KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Christmas Night keert terug in november 2024





Enkele dagen geleden had Disney aangekondigd dat het opnieuw een Annual Pass Party zou organiseren op 22 november 2024. Disney heeft nu ook het thema bekendgemaakt.

Lang heeft Disney niet hoeven na te denken over het thema van de aankomende Annual Pass Party, aangezien er een 2e editie komt van Christmas Night. Ondanks dat het evenement dezelfde naam zal hebben als vorig jaar, is het nog onduidelijk wat gasten zullen kunnen beleven.


Vorig jaar waren er speciale Disney personages en verschillende shows op Central Plaza, waaronder één van Beauty and the Beast. Er was ook ‘Mickey’s Dazzling Christmas Parade (On Stage)’ in Videopolis en een aanpaste versie van ‘Mickey’s Winter Wonderland’ op Castle Stage. Dit evenement vond plaats op een donderdagavond, waarop veel kritiek kwam. Het aankomende evenement zal daarom opnieuw plaatsvinden op een vrijdagavond.



De ticketverkoop start op 15 oktober 2024. De prijs voor een ticket is nog niet bekend, maar de vorige Annual Pass Party kostte 59 euro per persoon. Houders van een Disneyland Pass kunnen ook tickets kopen voor 2 andere gasten zonder jaarkaart.


Christmas Night

Boek je verblijf voor €125 per persoon en per nacht. Ontdek meer >


Translate website