KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Animation Celebration in het Walt Disney Studios Park sluit voor 4 maanden





Later dit jaar zal het Animation Celebration gebouw in het Walt Disney Studios Park sluiten voor enkele maanden.


Het lijkt erop dat het Animation Celebration gebouw in het Walt Disney Studios Park binnenkort tijdelijk zal sluiten. Disneyland Paris heeft bevestigd dat de show ‘Frozen: A Musical Invitation’ tijdelijk niet te zien zal zijn gedurende 4 maanden, van 4 november 2024 tot en met 14 februari 2025, zo valt te lezen op de officiële website van het Franse Disney Resort.


Ook in de Disneyland Paris app staat dat de winkel in Animation Celebration gesloten zal zijn samen met de Animation Academy. In de database van de Disneyland Paris App staat ook dat Olaf tijdelijk zal stoppen met gasten te ontmoeten.



Tijdens de sluiting van het gebouw zullen er werkzaamheden plaatsvinden om het themagebied ‘Toon Studios’ om te vormen naar ‘World Premiere Plaza’. Deze werkzaamheden zijn in het voorjaar al gestart, maar werden tijdelijk onderbroken en zullen binnenkort hervat worden.


Ook zal begin november 2024 het Studio Theater sluiten in voorbereiding van een nieuw seizoen van ‘Together: A Pixar Musical Adventure’ dat midden december opnieuw van start zal gaan.


PixieDust.be
©Disney


Boek je verblijf voor €125 per persoon en per nacht. Ontdek meer >


Translate website