KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Mother Gothel voor het eerst in Disneyland Paris





Mother Gothel is onlangs voor het eerst verschenen in Disneyland Paris!

Dit jaar tijdens het Disney Halloween Festival kun je Mother Gothel zien in Disneyland Paris. Ze zal van 30 september tot en met 3 november 2024 dagelijks te vinden zijn achteraan in het themagebied Frontierland, in de buurt van het Frontierland Theater waar de Lion King show plaatsvindt.


Het is geen klassieke meet & greet, maar eerder een ‘meet & play’-ervaring met een verhaaltje, een mix tussen een kleine show en een selfie-spot. De kans op een foto is het groots als je vooraan staat en kledij of accessoires draagt van Mother Gothel of Rapunzel.


Wie is Mother Gothel?


Mother Gothel is de Disney Villain in de Disney animatiefilm Rapunzel (Tangled) uit 2010. Ze is een boosaardig vrouwtje dat honderden jaren haar jeugd heeft behouden dankzij de genezende eigenschappen van een magische, gouden bloem. Toen de krachten van de bloem onbedoeld werden overgebracht naar het haar van Rapunzel, ontvoerde Gothel de prinses en sloot haar op in een afgelegen toren.


Dit personage verscheen eerder ook in Hong Kong Disneyland en in Disneyland California tijdens het Oogie Boogie Bash evenement.


Mother Gothel

PixieDust.be

Disneyland Paris

Disneyland Paris Halloween Festival


Het Disney Halloween Festival begint op 1 oktober en zal duren t/m 3 november 2024.


Boek je verblijf voor €125 per persoon en per nacht. Ontdek meer >


Translate website