KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Nieuwe Halloween scene in Disney Electrical Sky Parade





Voor het Disney Halloween Festival dit jaar is er een gloednieuwe scene in de ‘Disney Electrical Sky Parade’.


De nieuwe scène vindt plaats helemaal aan het einde van de show, na Eliot de draak, en staat volledig in het teken van de Disney Villains en Phantom Manor (Haunted Mansion). Doornstruiken, spoken en vleermuizen vormen een spectaculair tafereel met behulp van drones met speciale effecten waaronder drones met rook en projecties op het kasteel. De nieuwe scène in de show vervangt de ‘Nightfall With Disney Villains‘ pre-show.


De originele finale scène in de ‘Disney Electrical Sky Parade’ geïnspireerd op verschillende Disney personages en de attractie ‘It’s A Small World’ is verwijderd om plaats te maken voor de nieuwe Halloween scene maar keert terug tussen het Halloween- en Kerstseizoen.

Ook speciale Kerst scene tijdens Disney Enchanted Christmas:


Ook tijdens het Kerstseizoen zal er een speciale scène toegevoegd worden aan de show. Voor deze speciale gelegenheid zal de finale de gasten in een feestelijke sfeer dompelen, met kerstkleuren die het kasteel verlichten, de beroemde notenkrakers, versierde kerstbomen, geschenken en zelfs gigantische snoepstokken.


Disney Electrical Sky Parade
©Disney

PixieDust.be

Disneyland Paris

Disneyland Paris Halloween Festival


Het Disney Halloween Festival begint op 1 oktober en zal duren t/m 3 november 2024.


Boek je verblijf voor €125 per persoon en per nacht. Ontdek meer >


Translate website