KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Bomen verwijderd in Disney Hotel Cheyenne





In Disney Hotel Cheyenne heeft Disney onlangs heel wat bomen verwijderd.

Enkele weken geleden lieten we al weten dat er renovatiewerken plaatsvonden in Disney Hotel Cheyenne tussen de parking en moestuin van het hotel en dat het doel van deze werkzaamheden nog onduidelijk was, aangezien Disneyland Paris niet echt communiceert over dit soort projecten die plaatsvinden in de Disney hotels.


Tijdens ons afgelopen wandeling door het resort om alle Halloween decoraties te filmen deden we de ontdekking dat de bomen, die enkele weken geleden nog stonden, zijn weggehaald. Er staan ook dranghekken om toegang tot het padje naast de bouwhekken te blokkeren.



Ondanks dat er niets officieel bevestigd is door Disney kunnen deze werkzaamheden bedoeld zijn om de capaciteit van de parking van het hotel uit te breiden. Dit is in de afgelopen jaren al een groot probleem geweest in verschillende Disney Hotels waaronder hier in Disney Hotel Cheyenne, waardoor soms gasten moeten parkeren op plaatsen die hier niet voor bedoeld zijn. Er staan er ook verschillende markeringen op de vloer.


Als we meer informatie krijgen van Disneyland Paris zullen we dit laten weten.


Ook werkzaamheden aan de ingang:


Ook bij de ingang van de receptie staan er momenteel tijdelijk bouwhekken aan de rechterkant. Over deze werkzaamheden is door Disney niet gecommuniceerd. Opvallend is dat hier ook minder Halloweendecoraties zijn in vergelijking met vorig jaar.


PixieDust.be


PixieDust.be


Boek je verblijf voor €125 per persoon en per nacht. Ontdek meer >


Translate website