KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Nieuwe ‘Captains’s Burger’ bij Annette’s Diner (23€)





Het Disney Halloween Festival is opnieuw begonnen in Disneyland Paris en Annette’s Diner viert mee met een nieuwe hamburger en milkshake.

De ‘Captain’s Burger’, een zwarte hamburger geïnspireerd op Kapitein Haak met zwart broodje, rundburger, peperjackkaas, in sojasaus gemarineerde portobello, cheddarsaus met pistachenoten, geroosterde pompoen met espelettepeper, chorizo en avocadocrème. Als bijgerecht worden ‘potatoes pops’ geserveerd, maar klassieke frietjes zijn ook mogelijk.


De prijs van €23 geldt voor alle burgers die voor een beperkte tijd op het menu staan, net zoals bij de vorige ‘Burger de Paris‘. Het was een heerlijke burger voor dit Halloween seizoen, maar ik zou hem niet opnieuw bestellen. De smaak deed me denken aan een eerdere Halloweenburger.


Annette's Diner

‘I see you Sundae’ Halloween milkshake (14€)


Er worden heel vaak nieuwe hamburgers geïntroduceerd, maar deze keer staat er ook voor Halloween een speciale milkshake op het menu, de ‘I see you Sundae’ Halloween milkshake voor 14 euro. Met vanille-pistache-ijs, red velvet cake, slagroom, hibiscussaus en snoepjes. Deze milkshake was een goede optie om als dessert te delen.


PixieDust.be


Boek je verblijf voor €125 per persoon en per nacht. Ontdek meer >


Translate website