KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Nieuwe Mickey & Minnie mummie popcorn buckets in Disneyland Paris





Het gebeurt niet zo vaak dat Disneyland Paris nieuwe popcorn buckets uitbrengt, maar voor het Disney Halloween Festival 2024 zijn nieuwe Mickey & Minnie popcorn buckets verschenen.

De popcorn bucket van Mickey verscheen al enkele jaren geleden in Disneyland California, waar hij in 2021 voor $20,50 verkrijgbaar was. Hier in Disneyland Paris is hij dit jaar voor 26 euro te koop, inclusief zoete of zoute popcorn.


De popcorn bucket van Minnie Mouse is wel exclusief voor Disneyland Paris, maar is eigenlijk een kopie van de Mickey-variant, met een strik. Ook de Minnie-variant kost 26 euro, inclusief zoete of zoute popcorn. Als je beide popcornbuckets in een donkere kamer zet of een dark-ride-attractie bezoekt zoals Phantom Manor of Pirates of the Caribbean, zullen ze lichtjes oplichten omdat beide buckets een ‘glow-in-the-dark’-effect hebben.


De grootste kans om deze buckets te vinden is in Frontierland en op Central Plaza.



Theoretisch gezien is een popcorn bucket minder interessant in Disneyland Paris, omdat je in de Amerikaanse Disney parken voor een paar dollar je popcorn bucket tegen een lagere prijs kunt laten bijvullen. In Disneyland Paris betaal je daarentegen de volledige prijs voor een nieuwe portie popcorn.


Toch verkopen deze nieuwe Halloween buckets momenteel zeer goed in Disneyland Paris en we verwachten dat beide tegen het einde van het festival uitverkocht zullen zijn. We hopen dat we in de toekomst nog meer nieuwe popcorn buckets mogen verwachten.


(Verkrijgbaar zolang de voorraad strekt)




Boek je verblijf voor €125 per persoon en per nacht. Ontdek meer >


Translate website