KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Big Thunder Mountain sluit begin 2025 in Disneyland Paris





Opgelet als je begin 2025 Disneyland Paris bezoekt, want Big Thunder Mountain sluit. Volgens geruchten zou het wel eens een langdurige renovatie kunnen worden.


Disney heeft nog niet veel uitleg gegeven over de toekomstige sluiting, behalve dat de attractie vanaf 6 januari 2025 zal sluiten. Deze informatie is te vinden op de officiële website van het Franse Disney Resort. Een mogelijke heropeningsdatum is voorlopig nog onbekend, aangezien de kalender op de site momenteel slechts tot en met januari 2025 beschikbaar is.


Op sociale media doen al verschillende geruchten de ronde dat de populaire attractie in Frontierland maar liefst 6 maanden zal gesloten zijn. Dit is voorlopig nog niet bevestigd door Disneyland Paris. In dezelfde periode vorig jaar sloot de attractie ook al voor bijna 7 weken voor renovatie.


Niet enkel Big Thunder Mountain zal sluiten op 6 januari 2025, maar ook de Thunder Mesa Riverboat Landing staat op de planning om te sluiten op dezelfde dag. Als we meer informatie krijgen van Disney zullen we deze informatie toevoegen.


Big Thunder Mountain
©Disney



Translate website