Een blik op het aankomende Frozen land voor Walt Disney Studios Park

Deze week zijn er documenten verschenen in het plaatselijke stadhuis bij Disneyland Paris die volgens de wet publiekelijk te bekijken zijn. Deze documenten tonen de bouwtekeningen en ook enkele concepten van het nieuwe Frozen gedeelte die zal worden gebouwd in het Walt Disney Studios Park.

Frozen is één van de drie nieuwe themadelen dat het Walt Disney Studios Park zal krijgen, daarnaast komt er nog een Marvel en Star Wars gedeelte, waarvan het Marvel gedeelte nu in aanbouw is.

Het Frozen gedeelte komt helemaal achteraan in het park met daarvoor een groot meer. In het Frozen land zal je een grote attractie vinden waar je met bootjes doorheen de wereld van Anna, Elsa & Olaf zal varen. De attractie zou gelijkenissen vertonen met de Frozen attractie in Epcot van Walt Disney World.

Naast de attractie komt er ook een indrukwekkend restaurant die een groot deel van het land zal innemen, ook een shop en een meet & greet locatie die te vinden zal zijn in het kasteel van Arendelle.

 

(photo’s published by Disneyland Paris Bon Plans)

PixieDust.be
A view of the castle of Arendelle
PixieDust.be
Benches & trees in the area
PixieDust.be
Left the facades of the restaurant, in the back the entrance to the attraction
PixieDust.be
Pathway between the lake & the new Frozen area
PixieDust.be
A small lake next to Arendelle with acces to the big lake and acces to a backstage area
PixieDust.be
Frozen land view from the new lake
PixieDust.be
The whole Frozen land, with a garden between the land and the big lake with lots of viewing area for future show on the lake

PixieDust.be PixieDust.be

 

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com