A private weekend for press & invitees at Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Afgelopen weekend was Disney’s Hotel New York exclusief voorbehouden voor genodigden en pers en ook wij waren daarbij als deel van het InsidEars programma in Disneyland Paris. Het was mijn eerste bezoek aan Disney’s Hotel New York sinds de heropening met het Marvel thema.

We werden eerst ontvangen in de lobby waar we onze kamer kregen toegewezen. Daarna kregen we een korte rondleiding in de lobby en de ruimtes daarrond waar een Cast Members ons meer uitleg gaf over de vele Marvel Art die in het hotel te vinden is en de verschillende kunstwerken en verwijzingen naar Marvel in de lobby.

Na de korte tour was het tijd om de kamer te ontdekken want die was al klaar. Ikzelf zat op de eerste verdieping met zicht op Disney Village en Lake Disney. Naast mijn deur pronkte een super grote afbeelding van Captain America.

Volgend punt op onze agenda was een bezoek aan de Marvel Superheroes Station waar je tal van leuke fotolocaties hebt om je in de wereld van de Marvel superhelden onder te dompelen. Je kan zelfs net als Spider Man ondersteboven aan het plafond hangen !

Rond de middag was het tijd voor de private lunch in restaurant The Steakhouse in Disney Village. Helaas was de lunch niet in één van de vernieuwde restaurants in het hotel zelf, waarschijnlijk omdat er te veel mensen waren om ze op veilige afstand van elkaar te zetten in deze laatste periode van covid tijd. In het restaurant kwamen ook mensen van de directie eten zoals de President van Disneyland Paris Natacha Rafalski en Daniel Delcourt de Chief Operating Officer, ook Giona de Amabassadeur van Disneyland Paris kwam een hapje eten.

Na het eten hadden we in de namiddag wat vrije tijd om even naar de parken te lopen om daarna tegen 16u terug richting Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel te gaan voor een ronde tafel vergadering met 2 Disney Imagineers die hebben meegewerkt aan de transformatie van het hotel. Sylvie Massara en Caroline May zaten ons op te wachten in een kleine vergaderruimte binnenin het Convention Center van Disney’s Hotel New York. Raar te zien dat deze kleine vergaderruimte nog helemaal in het originele thema van Disney’s Hotel New York was en dus nog niet werd aangepast aan het nieuwe thema. Na een Q&A sessie van een klein half uur zat het dagprogramma erop en was het tijd om even van de kamer te genieten en op te frissen voor de avond.


Rond 19u werden we verwacht voor het avonddiner die normaal buiten had moeten plaatsvinden maar die door de onvoorspelbare weersomstandigheden binnen heeft plaatsgevonden in het Convention Center. We kregen telkens gerechten die ofwel uit het Manhatten Restaurant kwamen ofwel uit het Downtown Restaurant met de hamer van Thor bij de dessertjes, maar dat was helaas een exclusief dessert voor het event.

Na het diner gingen we allemaal naar buiten want de rest van de avond gingen we in de vernieuwde tuin van het hotel doorbrengen met optredens van verschillende artiesten. Hier kregen we cocktails aangeboden, exclusieve drankjes en helaas niet het assortiment die in de Skyline bar te vinden is, om te genieten van Hotel New York die met de belichting ’s avonds precies nog groter toont. We wisten dat er een speciale gast kwam maar het was wel lang wachten vooraleer het zover was. Het duurde tot ongeveer 22u45 voor we bezoek kregen van Spider Man die op spectaculaire wijze van het gebouw naar beneden kwam. Na dit optreden trokken we richting de kamer want het was al een lange dag geweest en het ontbijt was maar “a dream away” en ook daar keken we naar uit want dit was oa. in het vernieuwde Manhatten Restaurant.

We waren er vroeg bij om 08u voor het ontbijt, want we wilden er zeker van zijn dat het Manhatten Restaurant zijn capaciteit nog niet zou hebben bereikt. We kregen een tafel net bij de mooie nieuwe luster geïnspireerd door de Thor films. Het ontbijt was rijkelijk, werd door de huidige omstandigheden nog niet in buffetvorm aangeboden maar aan tafel bediend en je mag zoveel vragen als je wilt. Maar omdat het aanbod veel groter is dan wat een mens kan opeten moet je keuzes maken, ik koos voor een American platter een warm gerecht en ook de gethematiseerde Captain Marvel pancakes. Daarnaast stonden er al koffiekoeken op de tafel bij het binnenkomen en werd je ook bediend met koffie, thee of een smoothie. Kortom het heeft enorme gesmaakt. Dit ontbijt maakte ook een einde aan het programma van het pers event en was het tijd om de rest van de dag in de parken door te brengen.🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com