Na vele jaren opnieuw een nieuwe CD in Disneyland Paris

Het is al heel lang geleden en vele fans vragen er al jaren naar: een nieuwe CD met muziek uit het Resort. Behalve een single CD met het thema liedje van Disney Stars On Parade is het al jaren geleden dat er nog eens een nieuwe CD is verschenen in Disneyland Paris. En met nieuw bedoel ik dan met nieuwe liedjes en niet opnieuw een verzamel CD met liedjes die vroeger al meerdere keren uitgebracht werden. In al die jaren heeft Disneyland Paris al heel wat muziek bijgekregen om eigenlijk een nieuwe mooie verzamel CD te kunnen maken. Denk maar aan de soundtrack van Disney Dreams, Disney Dreams of Christmas, Disney Illuminations, de volledige soundtrack van Disney Stars On Parade, de shows van de 25ste verjaardag, de verschillende seizoenen….enz.

Alvast één show uit de voorbije periode krijgt nu toch een CD. De Lion King Show die dit jaar slechts een paar weken te zien was en daarna moest worden geannuleerd door Covid zal je nu kunnen herbeleven via de fantastische muziek uit de show.

De volledige soundtrack was al eerder te beluisteren via Spotify. De CD zal gereleased worden op 23 oktober 2020.

Het album zal exclusief te verkrijgen zijn in Disneyland Paris in de shops: Indiana Jones Adventure Outpost, La Girafe Curieuse en de Disney Store in Disney Village voor 18 euro.

PixieDust.be 

PixieDust.beTranslate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com