Annual pass holders who can only visit Disneyland Paris on weekends will have an extra hard time to make reservation

ℹ️ Translate this article in another language? Click on the flags in the left corner below !

Je zal maar jaarpashouder van Disneyland Paris zijn en van maandag tot vrijdag moeten werken en enkel vrij zij in het weekend, want dan naar Disneyland Paris gaan zal eerder een uitzondering zijn dan een regelmaat. Met het huidige reservatie systeem kan een jaarpashouder slechts 3 dagen reserveren en daarbij zijn de weekends altijd heel snel compleet. Op het moment van het schrijven van dit artikel is, op 3 dagen na, de volledige maand augustus volzet voor jaarpassen, daarentegen is toegang met gewone tickets wel nog voor iedere dag beschikbaar. Disneyland Paris maakt zich sterk dat de kalender met reservaties voor de jaarpassen constant veranderd en dat er geregeld opnieuw dagen vrijkomen en dat is ook zo, maar hoe moet je in godsnaam beginnen plannen. Je wilt gaan maar je kant niet, even later kan het wel weer en als je dan niet onmiddellijk reserveert veranderd het opnieuw en is het opnieuw volzet.

Jaarpashouders die zoals de meesten van maandag tot vrijdag moeten werken en enkel in het weekend het Resort kunnen bezoeken krijgen het extra moeilijk. Want momenteel is er geen enkel volledig weekend meer vrij tot eind september. Als je geregeld kijkt naar de kalender gaan er zeker nog dagen die nu volzet zijn terug vrij komen, maar een zaterdag EN een zondag na elkaar om zo een weekend in het Resort te kunnen doorbrengen is toch vrij zeldzaam. Je doet precies de hele tijd mee aan een loterij en hopelijk ben jij dan eens de winnaar.

Het reservatiesysteem dat ze in de Disney Parken, zowel hier als in de Amerikaanse parken, hebben toegevoegd verpest het helemaal voor de fans waarbij het bijna onmogelijk is om nog van hun jaarpas gebruik te kunnen maken en al zeker voor de Infinity passen die 450 euro kosten om eigenlijk 365 dagen per jaar toegang te hebben. Het is maar de vraag hoeveel mensen dit nog eens gaan betalen om uiteindelijk bijna nooit te kunnen gaan als je enkel in weekends of vakanties vrij bent.

One thought on “Annual pass holders who can only visit Disneyland Paris on weekends will have an extra hard time to make reservation

  1. Helemaal mee eens, het is belachelijk. Ook als je nu online een jaarpas koopt, kan je maar één reservering maken, tot je het park daadwerkelijk met je jaarpas hebt bezocht. Het is duidelijk dat er nog genoeg plek is voor niet-jaarpashouders, dus ze kunnen met gemak meer reserveringen vrijmaken voor hun trouwe fans.

Comments are closed.

Translate »
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com