Jaarpassen: Nieuwe toevoegingen in 2018 voor een nog betere beleving!

Disneyland Paris Jaarpassen


Nieuwe toevoeingen in 2018 voor een nog betere beleving.


In April 2017 vierde Disneyland Paris de 25ste verjaardag van Disneyland Paris met vernieuwde jaarpassen.


Deze nieuwe passen waren een groot succes. De passen zijn populairder geworden in het afgelopen jaar, daardoor waren er een record aantal Jaarpashouders in 2017.


•••  Jaarpassen die meer te bieden hebben dan ooit tevoren


Sinds de nieuwe Jaarpassen werden gelanceerd in Maart 2017, heeft Disneyland Paris geluisterd naar de feedback. Hebben ze alle commentaren en suggesties van zowel gasten als fans samengevoegd, om de beleving voor een jaarpashouder te verbeteren.


Met deze belangrijke informatie hebben ze 3 prioriteiten samengesteld voor het Jaarpas programma voor de komende 2 jaar.


  • Communicatie programma: met een herwerking van de email communicatie en een meer gepersonaliseerde ervaring;
  • Digitalisatie, om reservaties te kunnen doen en makkelijker vernieuwingen van de jaarpassen;
  • Nieuwe VIP belevingen, met nieuwe exclusieve en nog meer voordelen voor Jaarpashouders.

Hier zijn de nieuwe toevoegingen en voordelen voor het Jaarpasprogamma 2018.


• Nieuwe VIP zones 


Eind maart worden de VIP zones voor Infinity Jaarpashouders uitgebreid zodat je nog beter kan genieten van Disney Stars On Parade en Disney Illuminations.


Vanaf 10 Juni 2018, zal er een nieuwe zone zijn voor Infinity Jaarpashouders voor de nieuwe show Stark Expo presents: Energy for Tomorrow! wat dagelijks te zien zal zijn tijdens Marvel Summer of Super Heroes in het Walt Disney Studios Park, aan de voet van het Hollywood Tower Hotel.


• Kortingen en speciale tarieven:


Jaarpashouders kunnen genieten van speciale tarieven in de hotels, bij onze partners, en in de restaurants. Jaarpashouders kunnen ook genieten van kortingen voor speciale evenementen in Disneyland Paris zoals Electroland, de Halloween Party of de New Year’s Eve Party.


• En, natuurlijk:


Speciale tarieven voor tickets blijven de laagste van het jaar, zodat Jaarpashouders de magie van Disney kunnen delen met vrienden en familie. Deze tickets blijven ongewijzigd: €39 voor Magic Plus Jaarpassen (max. 10 tickets), en €35 voor Infinity Jaarpassen (max. 20 tickets).


 


••• Updates prijzen


Vanaf 21 Maart, gaan de prijzen van enkele Jaarpassen veranderen, in overéénstemming met de prijswijziging van de gewone tickets voor de Disney Parken.


• Klein prijsstijging voor de eerste 3 soorten jaarpassen:


De eerste 3 soorten jaarpassen gaan een lichte prijsstijging zien (€1-€2/maand):


Discovery Pass: €9/maand* of €149 (oude prijs: €139)

Magic Flex Pass: €15/maand* of €219 (oude prijs: €189)

Magic Plus Pass: €19/maand* of €259 (oude prijs: €249)

* Na een eerste betaling van €55


Startend aan slechts €9/maand, betalen de Jaarpassen zichzelf terug na 2 bezoeken, en is dit dus de meest voordelige manier om van Disneyland Paris te genieten.


• Geen prijswijzing voor Infinity Jaarpas: 


De grootste fans en Infinity Jaarpassen gaan van nieuwe voordelen kunnen genieten, zonder een prijswijziging. €399 of 32€/maand* voor 365 dagen/jaar in de 2 Parken en speciale voordelen.


• Geen veranderingen in speciale prijzen of speciale aanbiedingen


De speciale aanbiedingen dat bij de Jaarpassen worden gegeven zoals de 4 gratis maanden bij vernieuwingen, het sponsor programma, blijven ongewijzigd.


••• Meer exclusiviteiten voor Jaarpashouders 


• Nieuwe merchandise:


Op grote vraag van de fans komt er een volledig nieuw assortiment van exclusieve producten voor Jaarpassen. Er zal een collectie zijn voor Jaarpassen in het algemeen en een speciale Infinity collectie.


Er zal ook een permanente collectie zijn zoals een pin en een lanyard, net zoals ook een mok en t-shirt als limited edition.


Deze merchandise zal enkel te vinden zijn bij Flora’s Boutique vanaf 12 April 2018, voor de eerste verjaardag van de nieuwe Jaarpassen en de verjaardag van het Disneyland Park.


• Een nieuwe programma met evenementen 


In 2018, zal het programma voor Jaarpassen vol zitten met speciale avonden en een nieuw “Annual Pass Rendez-Vous*”: premières voor attracties en shows, filmvertoningen, speciale shopping dagen.Speciale events voor Jaarpashouders*

Kom naar Disneyland Paris op 30 Maart 2018 voor de eerste in deze nieuwe reeks special events: The Hollywood Tower Hotel 10th Anniversary

Plaatsen voor deze exclusieve avond zijn zeer gelimiteerd, en zijn verkrijgbaar enkel voor Infinity houders. De eerste van deze nieuwe serie van events is om de 10de verjaardag van de Hollywood Tower Hotel te vieren op vrijdag 30 maart 2018. Een onvergetelijke verkleedpartij, met een speciale 1930’s Hollywood thema.

Beschikbaar voor €39, tickets worden verkocht vanaf maandag 5 februari om 11u00, in het Jaarpasbureau, bij City Hall en Studio Services, bij de ingang van de Disney Parken of via de Infinity telefoonlijn.

* beschikbaar voor bepaalde types van Jaarpassen


 


PixieDust.be
Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com