Are Disneyland Paris Annual Pass holders again targeted for major changes?

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Volgens fansite DLPREPORT worden er momenteel enquêtes gestuurd naar Jaarpashouders van Disneyland Paris, wij kennen echter nog niemand die zo’n enquête gekregen heeft. Maar wat belangrijker is: wat staat er in die enquête? Want dit laat vaak zien wat er op tafel ligt achter de schermen van Disneyland Paris, en het is niet om vrolijk van te worden. Na het reservatiesysteem die ervoor zorgt dat je zelfs met een Infinity nu blokdagen hebt en ook veel andere types jaarpassen amper nog naar Disneyland Paris kunnen, worden opnieuw de trouwste fans van het Resort geviseerd voor veranderingen en hogere prijzen. “More for less”

Jaarpassen van €200 tot €2000?

Ik wil nog eens herhalen dat wat in de enquête staat kan verschillen met wat er uiteindelijk zal worden beslist. Het komt uiteraard niet als een verrassing dat de jaarpassen voor de 30ste verjaardag en de komst van Avengers Campus duurder gingen worden. En zeker nu dat het verhogen van prijzen en het uitvinden van extra betalende diensten helemaal bovenaan de agenda van het management van Disneyland Paris staat en service of kwaliteit eerder onderaan de lijst. Laten we eens opsommen waaraan ze momenteel denken daar in Marne-la-Vallée:

  • Een pakket met tickets: Disneyland Paris denkt eraan om tickets in een pakket te verkopen van 4 tot 8 bezoeken en die moeten allemaal gereserveerd worden met het huidige reservatiesysteem. Deze bezoeken mogen geen twee opéénvolgende dagen zijn. Deze tickets zouden geen enkel voordeel hebben in de parken en gewoon toegang bieden. De prijs zou tussen de €339 en €549 zijn voor 8 bezoeken. (Ter vergelijking een Infinity Pass kost nu €450).
  • Een voordeelkaart: Disneyland Paris denkt er ook over na om een “voordeelkaart” in te voeren, je kan het vergelijken met een klantenkaart of bonuskaart zoals in bepaalde winkels of supermarkten. Je krijgt er geen toegang mee tot de parken maar in de parken en resort krijg je op vertoon van je voordeelkaart wel tal van kortingen en voordelen. Geen richtingprijs gekend.
  • Een volledig nieuw programma voor de Jaarpassen: Er zouden nog 3 verschillende jaarpassen bestaan, een jaarpas om 350 dagen toegang te hebben tot de parken, een jaarpas met 300 dagen toegang en een jaarpas met slechts 170 dagen toegang. Al deze jaarpassen zouden het reserveringssysteem moeten blijven gebruiken zoals nu. De meeste voordelen zouden blijven zoals gratis of korting op de parking, privilege tickets en korting in restaurants en winkels, sommige kortingen zouden worden opgetrokken naar -30%. En natuurlijk kon Premier Acces niet ontbreken, een service dat iedereen haat gaan ze nu aan jaarpashouders aanbieden met korting. Hoeveel korting je zal krijgen op een service die vroeger gratis was is nog niet gekend. De duurste jaarpas, de opvolger van de Infinity Jaarpas dus, zou nog de enige jaarpas zijn met toegang tot Extra Magic Time, merchandise previews of andere events.
  • De prijzen voor de nieuwe jaarpassen zijn moeilijk te bepalen want daarvoor moeten de resultaten van de enquêtes nog geanalyseerd worden. De goedkoopste jaarpas van 170 dagen zou rond €200 en €300 zijn, de jaarpas met 350 dagen toegang zou een prijskaartje van €449 krijgen (opvolger van de Magic Plus), en de opvolger van de Infinity Jaarpas met nog slechts 350 dagen toegang zou tot €600 of meer kunnen oplopen. Allemaal veel hogere prijzen voor hetzelfde product dat we nu hebben.

Maar er zou ook een nieuwe VIP PASS komen voor de superrijken, die enkele voordelen krijgen die wij als jaarpashouders vroeger hadden zoals Premier Acces (Fastpass) en 365 dagen toegang. Deze VIP PASS zou ongelimiteerd toegang bieden tot Disney Premier Acces, VIP plaatsen voor entertainment, soft opening uitnodigingen, exclusieve events, VIP Gidsen, pre-premieres, de optie om attracties twee keer na elkaar te doen, een exclusieve lounge in het Disneyland Park met drankjes, Disney figuren en exclusieve producten. EN NIET TE VERGETEN, VIP PASS kan dagelijkse de parken binnen ZONDER reservatie. Eerst maken ze een reservatiesysteem dat iedereen haat en gaan ze u laten betalen om het niet meer te moeten gebruiken. De prijs van zo’n VIP PASS zou kunnen oplopen tot €1000 – €2000 per persoon.

Eerst maakt Disneyland Paris een reservatiesysteem die iedereen haat en voor nooit geziene frustraties zorgt bij de jaarpashouders die niet meer naar de parken kunnen wanneer ze willen en nu gaan ze iedereen laten betalen om het niet meer te moeten gebruiken.Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com