Arribas France verkoopt glazen medaillons voor 20 jaar Walt Disney Studios Park


(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Als Disneyland Paris een grote verjaardag viert zoals dit jaar met de 30ste verjaardag of de vorige keren met de 25 en 20ste verjaardag vergeten we meestal (en Disneyland Paris zelf ook) dat ook het Walt Disney Studios Park dan jarig is. Het Walt Disney Studios Park werd geopend op 16 maart 2002, hetzelfde jaar dat Disneyland Paris 10 jaar bestond. Omdat deze verjaardag altijd in de schaduw zal blijven van de verjaardag van het Resort in zijn geheel gaan we waarschijnlijk nooit echt de verjaardag van het Walt Disney Studios Park herdenken.

Arribas France eerst verjaardag Walt Disney Studios Park

Aangezien het Walt Disney Studios Park 10 jaar na het Disneyland Park werd geopend betekend 30 jaar Disneyland Paris ook 20 jaar voor het Walt Disney Studios Park. Deze 20ste verjaardag wordt volledig genegeerd door Disneyland Paris want alles staat in het teken van de 30ste verjaardag en de opening van Avengers Campus, zelfs enkele merchandise items met “20 jaar Walt Disney Studios Park” is er niet gekomen, alhoewel dit waarschijnlijk populair zou zijn bij vele fans.

Arribas France

Maar Arribas France, die qua het uitbrengen van merchandise het laatste jaar echt op de snelweg zit, heeft er wel aan gedacht. Arribas France brengt 20 jaar na de opening van het Walt Disney Studios Park een set uit met 4 glazen medaillons met enkele iconen van het openingsjaar van het Park. Er is één medaillon met het icoon van het park de Earful Tower die er nog altijd is en een tweede medaillon toon de attractie “Flying Carpets over Agrabah” de enige openingsattractie die volledig in zijn origineel gebleven is. Verder zijn de twee andere medaillons bedrukt met attracties die verdwenen zijn, Armageddon die werd vervangen door de onlangs geopende Spider Man attractie en de Studio Tram Tour die werd verwijderd om de uitbreiding van het park mogelijk te maken.

De set met medaillons is verkrijgbaar vanaf 26 november 2022, er zijn 500 exemplaren beschikbaar. De set zal verkocht worden in de “Animation Boutique” in het Walt Disney Studios Park, “Merlin d’ Enchanteur” in het Disneyland Park of online rechtstreeks via Arribas France website.🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com