Art of Disney Animation will close definitive

Vlugger dan verwacht sluit een eerste attractie zijn deuren in het Walt Disney Studios Park, de eerste stap naar een complete make-over van het kleinste Disney-park ter wereld.

The Art of Disney Animation die open is sinds de opening van het Walt Disney Studios Park in 2002 sluit definitief zijn deuren op 7 Januari 2019, net na het einde van het huidige Kerstseizoen.

De attractie, een ode aan de Disney Animatie, is nooit geweest wat het eigenlijk had moeten worden. Het originele idee was om hier een werkende animatiestudio neer te zetten waar je echte Disney animators aan het werk kon zien. Er was toen trouwens een Disney Animatiestudio in de stad Parijs te vinden, die zou verhuizen naar het Walt Disney Studios Park. Maar ten tijde van de bouw van het Walt Disney Studios Park was het ook een keerpunt voor de animatiefilm. De klassieke animatie moest plaatsmaken voor de computer 3D animatie, zoals we die vandaag kennen.

Echte Disney tekenaars kwamen daardoor dus nooit naar het Walt Disney Studios Park, waardoor de attractie nooit een werkende studio kon worden. De attractie werd opgevuld met enkele vertoningen die de mensen in cinemastijl konden gaan bekijken over Disney Animatie door de jaren heen.

Bij de uitgang van de attractie kon men zelf voor Disney tekenaar spelen in de Animation Academy, die tot op vandaag nog altijd populair is. Alle andere interactieve toepassingen zijn helaas al jaren buiten gebruik. De ruimte wordt nu vooral gebruikt als fotolocatie voor Disney Figuren.

Er werd nog niet bevestigd wat er met de ruimte van deze attractie zal gebeuren, maar geruchten spreken momenteel over een preview center voor de grote uitbreidingen van het Walt Disney Studios Park, met een nieuw Marvel, Frozen & Star Wars gedeelte.

 


🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com