Autopia in Disneyland Park krijgt nieuwe officiële sponsor

Disneyland Paris heeft opnieuw een officiële sponsor kunnen toevoegen bij Autopia. Deze keer is het AVIS.

Sinds januari 2023 en voor de volgende 5 jaar zal Avis het officiële autoverhuurbedrijf van Disneyland Parijs zijn en zijn diensten beschikbaar stellen aan alle resortgasten door hen te verwelkomen in een gloednieuw kantoor in Marne la Vallée – station Chessy.PixieDust.be


Avis biedt gasten van Disneyland Parijs ook kortingen en voordelen. Gasten met parktickets en gasten die in een Disney Hotel verblijven, profiteren van kortingen op hun autoverhuur. Jaarpashouders krijgen ook een upgrade aangeboden om lid te worden van het Avis Preferred-lidmaatschap.

Door deze samenwerking kan het autoverhuurbedrijf Disney-personages en franchises integreren in communicatiecampagnes in heel Europa, vooral in Frankrijk, Engeland, Spanje en Italië, strategische landen voor het merk Avis. Via deze campagnes zal Avis klanten laten zien hoe ze de magie en het avontuur kunnen beginnen bij hun kantoren, door de weg naar Disneyland Parijs te nemen in een van zijn voertuigen.

Autopia

Ten slotte zal het merk Avis in Frankrijk worden geassocieerd met de bekende Autopia-attractie in Disneyland Park, waar jaarlijks miljoenen gasten van genieten. Deze klassieke attractie, ingehuldigd door Walt Disney in 1955 in Disneyland Resort, in Anaheim, Californië, is nu aanwezig in drie Disney-parken over de hele wereld. Voorheen had Autopia al andere officiële sponsors zoals automerk Ford en speelgoedfabrikant Mattel.

Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com