Avengers Campus: Binnenkort einde van avondopening

Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.
Avengers Campus

Als vervanging van de Extra Magic Time in het Walt Disney Studios Park konden gasten van Disneyland Paris deze zomer genieten van een speciale avondopenstelling van Avengers Campus met beide attracties, Stark Factory en de twee food trucks geopend tot 22:30, er waren wel geen shows of Marvel personages en ook de Super Diner bleef gesloten tijdens de avondopening. Het overige gedeelte van het Walt Disney Studios Park ging sloot om 21 uur.

De avondopenstelling was om de verwachte opkomst te kunnen verspreiden over meer uren, maar blijkbaar was de grote drukte dat ze verwacht hadden toch iets minder groot, aangezien de wachtrij op Production Courtyard om Avengers Campus binnen te kunnen reeds weg. Ook is de ingang naast de uitgang van de Tower Of Terror nu open, die de hele zomer afgesloten was.

Extra Magic Time keert terug vanaf 1 Oktober 2022 als vervanging van de Avengers Campus avondopening :

Vanaf 1 Oktober zal de Extra Magic Time opnieuw terugkeren naar het Walt Disney Studios Park voor gasten die verblijven in een Disney Hotel en voor jaarpashouders (Infinity & Magic Plus). Met de terugkeer van de Extra Magic Time in het Walt Disney Studios Park kunnen bezoekers opnieuw iets vroeger genieten van attracties zoals Crush’s Coaster, Ratatouille: The Adventure en Avengers Campus.

PixieDust.be
PixieDust.be

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com