Avengers Campus: Is het eten er duurder dan op andere plaatsen in het Resort?

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.
PixieDust.be

Het is bijna tijd om de poorten van Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park te openen voor het grote publiek na weken van previews, dagen voor cast members, voor cast members met familie en voor pers en genodigden. Wij hebben de kans gehad om twee preview dagen mee te maken van Avengers Campus één op uitnodiging van Disneyland Paris en een preview dag als Infinity Jaarpashouder. Daardoor hebben we het nieuwe Marvel gedeelte al goed kunnen bekijken en beleven.

Avengers Campus brengt leuk gevarieerd aanbod aan eten

Het eerste waar de meeste mensen aan denken zijn uiteraard de attracties, maar in een Disney Park is het eten en de beleving dat je in een restaurant kan hebben even belangrijk om je volledig onder te dompelen in een thema of verhaal. En ook wat betrefd de thematisatie van de restaurants scoort Avengers Campus heel goed. Zowel PYM Kitchen, die ene buffet restaurant is, als Stark Factory die een counter-service restaurant is, zijn beiden zeer leuk gemaakt en is de thematisatie top. Ook het aanbod en de keuze van wat je kan eten is goed, je vind er vaak eten dat je nog in het Walt Disney Studios Park kon vinden wat zorgt voor wat meer variatie. (iets wat dringend nodig was in dit park).

Avengers Campus heeft prijzige maar mooi gethematiseerde restaurants

De thematisatie is goed, het aanbod is goed…maar hoe zit het met de prijs, toch voor veel mensen ook niet onbelangrijk. Alhoewel wij echt genoten hebben van alles wat je in Avengers Campus gegeten en gedronken hebben, krijg wij toch de indruk dat het hier ook iets duurder is dan op veel andere locatie in Disneyland Paris.

PYM Kitchen op één na het duurste buffet

Ten eerste hebben we PYM Kitchen, het restaurant en het eten is een echte attractie op zich. Nergens in Disneyland Paris kan momenteel een gelijkaardig ervaring meemaken. PYM Kitchen heeft de plaats ingenomen van onze vorige nummer 1, het buffet van DownTown Restaurant in Disney’s Hotel New York The Art of Marvel. Beiden zijn duurdere buffetten dan in de rest van Disneyland Paris, bij Downtown Restaurant betaal je 42€ (excl. drankje) en bij PYM Kitchen betaal je 41€ per persoon (incl. 1 frisdrank). In beide restaurants is het 30€ voor kinderen. Het buffet van PYM kitchen is dus niet het duurste in Disneyland Paris. Ander buffetten in het park zijn meestal 38€ per persoon en 22€ voor kinderen (incl. 1 drankje). Uitzondering hier Plaza Gardens Restaurant die ’s avonds een buffet aanbied aan 69€ per persoon omdat het met Disney characters is. Het goedkoopste buffet vind je nog altijd bij Disney’s Hotel Santa Fé en Disney’s Davy Crockett Ranch aan 34€ per persoon.

Avengers Campus
Ruime keuze bij PYM Kitchen

Stark Industry, een counter service met een stevige prijs

Dan hebben we ook nog Stark Industry, het nieuwe restaurant op de plaats van het vroegere Blockbuster Café. Hier kan je terecht voor salades, pasta’s en verse pizza. Samen met gethematiseerde desserts en drankjes. Dit is een counter service restaurant die een stuk duurder is dan andere restaurants van zijn soort omdat ze geen menu aanbieden waarbij je een gerecht+drankje+dessert kan nemen. Hier moet je alles apart bestellen en betalen en daardoor is de rekening hier een stuk hoger.

Een VOORBEELD:


Stark Factory – AVENGERS CAMPUS

Pasta 13 euro +

Dessert 5 euro +

Frisdrank 3,80 euro

TOTAAL: 21,80€

Belle Notte – FANTASYLAND

Menu 4

Pasta + Dessert + Lookbroodje + Frisdrank

TOTAAL: 17€

Stark Factory – AVENGERS CAMPUS

Pizza 14 euro +

IJsje 4 euro +

Frisdrank 3,80 euro

TOTAAL: 21,80€

Colonel Hathi’s – ADVENTURELAND

Menu 3

Pizza + IJsje + Side Salad + Frisdrank

TOTAAL: 16€

Het is duidelijk dat je dus een stuk meer moet betalen om te eten in Stark Factory in Avengers Campus, met deze twee voorbeelden van gelijkaardige producten betaal je bij het ene voorbeeld 4,80 euro meer en bij het andere voorbeeld maar liefst 5,80 euro meer.

PixieDust.be
Pizza, dessert, frisdrank 23,80€

Food Trucks lekker maar geen waarde voor je geld

Verder zijn er nog wat food trucks te vinden in Avengers Campus waar je kleinere items kan kopen. Zo is er eentje die Hot Dogs verkoopt aan 11 euro per stuk, toch ook wel een stevige prijs als je weet dat je een hot dog bij Au Chalet de la Marionette kan krijgen in een menu voor 14 euro waarbij je nog frieten en een frisdrank krijgt. Trouwens heb je weinig plaats om te zitten om je dure hot dog van 11 euro op te eten. Ook noedels zijn verkrijgbaar bij 1 van de food trucks ook die kosten 11 euro per stuk. Deze kleinere snacks zijn absoluut zijn geld niet waard, ze zijn wel lekker maar je krijgt weinig eten voor veel geld.

PixieDust.be
Hot Dog 11 euro – Fan Food Truck

Avengers Campus is duurder om te eten dan vele andere restaurants in Disneyland Paris

Samengevat is PYM Kitchen op één na het duurste buffet die momenteel in Disneyland Paris te vinden is, uitgezonderd het buffet met de Disney figuren bij Plaza Gardens, en zijn ook de andere opties in Avengers Campus duurder dan andere restaurants in het Disneyland Park uit dezelfde categorie.

PixieDust.be
PixieDust.be

Disneyland Paris prijskalender: zoek de beste prijs !

Plan nu je verblijf met onze handige prijskalender, vergelijk verschillende periodes en vind het ideale moment voor jouw reis naar het hart van de magie! 


🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com