Marvel Avengers Campus – Leave a Legacy


Translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Twee maanden na de opening van Avengers Campus in Disneyland Paris, bieden we je de unieke mogelijkheid om een ​​digitaal bericht met je naam achter te laten op een USB-stick, in de iconische Quinjet. Dit wordt een unieke activering in de geschiedenis van het resort!


Wat is er onvergetelijker voor een fan dan een persoonlijk stempel te drukken in een episch universum als Avengers Campus in Disneyland Paris? Op 26 september lanceren we Avengers Campus – Leave a Legacy, een online platform met een Marvel Quiz en een optie (geen verplichting) om deel te nemen aan een trekking voor een exclusief evenement op Avengers Campus op 7 oktober.


Het concept:


Op het Avengers Campus – Leave a Legacy-platform kunnen deelnemers hun kennis over Avengers Campus en het Super Hero-universum op een interactieve manier testen dankzij een speciaal voor de gelegenheid gecreëerde Quiz. Eenmaal klaar – ongeacht het resultaat – krijgen deelnemers de mogelijkheid om deel te nemen aan een wedstrijd door zich te registreren en een geschreven bericht met hun naam achter te laten. De berichten worden versleuteld op een USB-drive om te worden gedeponeerd in de Quinjet, het hart van Avengers Campus, in Disneyland Paris.


Exclusief evenement:


Als deelnemers ervoor kiezen om een ​​bericht achter te laten aan het einde van de quiz, maken ze kans om een ​​exclusief evenement bij te wonen Avengers Campus met een extra persoon op vrijdagavond 7 oktober! Het evenement stelt een beperkt aantal gasten in staat om in alle rust te genieten van verschillende Campus-locaties en het Stark Factory-restaurant, om te cosplayen, evenals een live-activering rond de Quinjet!


Avengers Campus

Avengers Campus


Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com